i5 7400 %100 CPU Kullanımı Sorunu

Daha fazla  
  • MSI Nightblade Mi 3
  • i5 - 7400
  • GTX 1060
  • 8 GB RAM DDR4
  • 128 GB SDD
  • 1 TB HDD
Fortnite oynarken fark ettim bu sorunu. Mouse akıcı olarak dönmüyor fakat FPS 200 civarı, görev yöneticisine baktığımda %100 CPU kullanımı, %85-%90 Bellek kullanımını gördüm. Bu değerleri nasıl indirebilirim? Bilgisayar henüz 1 haftalık ve GPU ve CPU kullanımına ısısına MSI Afterburner programından baktım. Orda da %97 CPU, %93 GPU kullanımı var. Ayriyeten GPU 63°, CPU ise 53°.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tatildeydim göremedim kusura bakma, yayın işlerine başladım yeni yeni obsden yayın açıyorum evet takıldığım konu CPU kullanımı %100 olduğunda Fortnite vs oyunlarda mouseyi çevirdiğimde yavaş dönüyor ve takılmalı dönüyor. FPS’e baktığımda ise 60 alıyorum 60’a sabitlediğim için, dolayısıyla düzgün oynayamıyorum tek sıkıntım bu.

Arkada Epic Games , StreamLabs , Adobe , Windows Search hizmeti vs. var ondan kaynaklanıyor.

Ayrıca oyunda açık olunca mecbur kullanılıyor. Çok ısınmıyorsa dert etme ama oyun performansı için kapatman gerekiyor bazı şeyleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…