i5 7400 %100 CPU kullanımı

Baran Akıncı

Hectopat
Daha fazla  
İyi forumlar, bilgisayarımda i5 7400 işlemcisi bulunmakta. Fortnite'ı açtığım anda işlemci kullanımı %100 oluyor ve bilgisayarda takılmalar ve ciddi bir kasma meydana geliyor. Oyunda herhangi bir drop yok fakat alt-Tab yapamıyorum o derece bilgisayarım kasıyor. Ne yaparsam bunu önliyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci yükseltmek çözüm olabilir.
Maalesef 4 thread işlemciler yüksek frekans değerinde olmadıkça ömrü tükeniyor yavaş yavaş.

i5 7400 kötü bir işlemci değil, fakat bazen yetersiz kalıyor. BattlefieldV gibi oyunlarda örneğin. Elindeki işlemciyi güzel bir fiyata satıp üzerine biraz biriktirip i7 7700K'ya geçebilirsin. O zaman akarsın her türlü. i7 7700k çok güzel bir işlemci. Ferrari ve Porsche'nin benzer segmentteki arabalarının Mercedes model bir arabadan iyi olması Mercedes'i kötü yapmaz. Böyle düşün.
1500 tl çöpe atmak istiyorsan mükemmel bir işlemci
1500 liraya i5 7400 lira alanda suç. Ben i5 7600'ü 1200'e almıştım ki arada çok performans farkı var.

Videoya baktım, sorun işlemcide değil gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun içi RAM kullanımı ne kadar? RAM'e de baktım az kullanıyor. Oyun sırasında görev yöneticisinden arka planda çalışan başka bir uygulama olup olmadığına bakar mısın?

sadece Fortnite ve Discord açıkken 70 ile 85 arasında kullanılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…