i5 7400 anakart önerisi

Bütçe
400
H110M-K bakabilirsin.
Hocam ilk öncelikle biraz konu dışı olacak ama size birkaç sorum olacak ben Vatan'dan 1,5yıl önce bu PC'yi aldım Lenovo 510S Intel Core İ5 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Lenovo 510S kampanyalarla en uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al. lakin ekran kartını GTX 1650 değiştmek istiyorum kasa o kadar küçük ki tek fanlı bile sıgmıyor kasa degiştirelim dedik Power olmaz dedeğil mini Power dedi sonra herhalde Power'ın kablosu vardı anakarta takılan ona baktı anakartın yeni Power'la çipleri birbirine girmez dedi 7.nseil destekleyen ankart alacaksın dedi TM onu da alalım dedik sonra RAM'larda uymayabilir dedi yani ne yapabilirim yardım ederseniz sevinirim.
msı H110m pro d bu olabilirmi ankarta

Hocam ilk öncelikle biraz konu dışı olacak ama size birkaç sorum olacak ben Vatan'dan 1,5yıl önce bu PC'yi aldım Lenovo 510S Intel Core İ5 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Lenovo 510S kampanyalarla en uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al. lakin ekran kartını GTX 1650 değiştmek istiyorum kasa o kadar küçük ki tek fanlı bile sıgmıyor kasa degiştirelim dedik Power olmaz dedeğil mini Power dedi sonra herhalde Power'ın kablosu vardı anakarta takılan ona baktı anakartın yeni Power'la çipleri birbirine girmez dedi 7.nseil destekleyen ankart alacaksın dedi TM onu da alalım dedik sonra RAM'larda uymayabilir dedi yani ne yapabilirim yardım ederseniz sevinirim.
Yeni bir kasa ve güç kaynağı alabilirsin.

Hocam sana tavsiyem 600TL civarına Cooler Master MB501L var. 600W güç kaynağı ile satılıyor. Bir adet bu kasadan al. Ardından ikinci el B250F civarı bir anakart al. Birde işlemci soğutucusuda lazım olabilir. Onun içinde uygun fiyatlı bir soğutucu bulabilirsin. Sonra senin eski parçalarıda koyarsın internete illaki alan olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı