i5 7400 - GTX 1650 sistem birbiriyle uyumlu olur mu?

İşlemci düşük kalır gibi. Bende 1050 Ti var i5 6400 işlemci yetmiyor.

1060 içinde işlemci zayıf. İşlemci yükseltmesi tavsiyemdir.

1060 içinde işlemci zayıf. İşlemci yükseltmesi tavsiyemdir.
Hayır, i5 7400 - GTX 1060 uygun bir ikili.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLzI2ZuvWyrHoj820vdfUSLhPlOV1MeODX gtx 1650 super ile yapılan testler. Ultra ayarlarda darboğaz yaptığı oyunlar var tabii, onlarda da performans kaybı az. 1650 ile kullanabilirsiniz hocam. Bir iki oyunda ekran kartından tam performans alamasanız bile darboğazın deneyime etkisi çok çok az olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Witcher 3 Ultra'da işlemci kullanımının %100'e dayandığı anlar var, ama oralarda da GPU kullanımı kolay kolay düşmüyor.

Dostum o kartı sıkın sıfır alıpta o parayı verme. 2. elden onu alıp üstüne i5 12400F falan bile alırsın o paraya.

Çok iyi hoş ama benim PC'de bu işlemciyi ve ekran kartını alabilmem için PSU ve anakart da lazım. Bütçe en fazla zorlasam 10 bin olur. Bana işlemci ekran kartı PSU ve anakart önerir misin?

Dostum o kartı sıkın sıfır alıpta o parayı verme. 2. elden onu alıp üstüne i5 12400F falan bile alırsın o paraya.
Sıfır veya ikinci el falan fark etmez de ikici el ekran kartlarında mining gibi sorun falan yaşamaz mıyım?

Bütçe ne kadar hocam 7.5K mı? ve total sistem özelliklerinizi yazar mısınız?

Bütçe ne kadar hocam 7.5k mı?

Yani 7-10k arası ama ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur. F/P bana en iyi performansı verecek ürünü arıyorum. Zorlasam 9-10k.

8+4 GB RAM.
i5 7400.
PSU 250W.

Sistem bu ben buna bir tek 8 GB RAM ilavesi yaptım fakat şimdi oyunlara sarınca upgrade gerekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…