BagdaTR Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #1 RAM 8gb SSD veya HDD modeli Kingston Ekran kartı Gtx1060 3gb İşlemci İ5 7400 Valorant gibi Online oyunlar oynuyorum bana 250 200 arası FPS veriyor ama aniden 30'lara düşüyor bu sorun RAM'dan mi kaynaklanıyor? Takviye yaparsam düzelir mi?
Valorant gibi Online oyunlar oynuyorum bana 250 200 arası FPS veriyor ama aniden 30'lara düşüyor bu sorun RAM'dan mi kaynaklanıyor? Takviye yaparsam düzelir mi?
KS KS BagdaTR Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #21 elmaliturta88 dedi: 30'lara düşünce öyle kalıyor mu yoksa 2 3 saniye sonra hemen düzeliyor mu? Genişletmek için tıkla... 2 3 saniye sonra hemen düzeliyor hocam ama 1 dk geciyor tekrar yaşıyorum bu olayı. Artı 0 Eksi
elmaliturta88 dedi: 30'lara düşünce öyle kalıyor mu yoksa 2 3 saniye sonra hemen düzeliyor mu? Genişletmek için tıkla... 2 3 saniye sonra hemen düzeliyor hocam ama 1 dk geciyor tekrar yaşıyorum bu olayı.
T technoruby Attopat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #22 elmaliturta88 dedi: Bir önceki sayfaya gidip bakabilirsin buradaki sorunun ramlarden olmadıgını göstermeye çalışıyorum sizin PC'den anlamadıgınızıda kanıtlıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam kanka sensin ben anlamıyorum iyi günler. Artı 0 Eksi
elmaliturta88 dedi: Bir önceki sayfaya gidip bakabilirsin buradaki sorunun ramlarden olmadıgını göstermeye çalışıyorum sizin PC'den anlamadıgınızıda kanıtlıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam kanka sensin ben anlamıyorum iyi günler.
4giree Decapat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 440 Çözümler 2 21 Ağustos 2024 #23 BagdaTR dedi: Diskte kontrol edince bir sorun göremedim hocam. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık değerlerine bakın ve şunu söylemeliyim bazen Valorantta internet yüzünden drop girebiliyor, Ping değerlerini kontrol etmenizde fayda var. Artı 0 Eksi
BagdaTR dedi: Diskte kontrol edince bir sorun göremedim hocam. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık değerlerine bakın ve şunu söylemeliyim bazen Valorantta internet yüzünden drop girebiliyor, Ping değerlerini kontrol etmenizde fayda var.
KS KS BagdaTR Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #24 4giree dedi: Sıcaklık değerlerine bakın ve şunu söylemeliyim bazen Valorant'ta internet yüzünden drop girebiliyor, ping değerlerini kontrol etmenizde fayda var. Genişletmek için tıkla... Ping değerlerim sabit 29 ile oynuyorum Ethernet'le bağlanıyorum. Artı 0 Eksi
4giree dedi: Sıcaklık değerlerine bakın ve şunu söylemeliyim bazen Valorant'ta internet yüzünden drop girebiliyor, ping değerlerini kontrol etmenizde fayda var. Genişletmek için tıkla... Ping değerlerim sabit 29 ile oynuyorum Ethernet'le bağlanıyorum.
4giree Decapat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 440 Çözümler 2 21 Ağustos 2024 #25 BagdaTR dedi: Ping değerlerim sabit 29 ile oynuyorum Ethernet'le bağlanıyorum. Genişletmek için tıkla... Knk FPS'İ kısıtlamayı dener misin Max144 olacak şekilde, öyle dene bakalım. Artı 0 Eksi
BagdaTR dedi: Ping değerlerim sabit 29 ile oynuyorum Ethernet'le bağlanıyorum. Genişletmek için tıkla... Knk FPS'İ kısıtlamayı dener misin Max144 olacak şekilde, öyle dene bakalım.
elmaliturta88 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 1.483 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #26 BagdaTR dedi: 2 3 saniye sonra hemen düzeliyor hocam ama 1 dk geciyor tekrar yaşıyorum bu olayı. Genişletmek için tıkla... Macunlar tazemi? Artı 0 Eksi
BagdaTR dedi: 2 3 saniye sonra hemen düzeliyor hocam ama 1 dk geciyor tekrar yaşıyorum bu olayı. Genişletmek için tıkla... Macunlar tazemi?
KS KS BagdaTR Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #27 elmaliturta88 dedi: Macunlar taze mi? Genişletmek için tıkla... 6 ay önce sürmüştüm. Artı 0 Eksi
4giree Decapat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 440 Çözümler 2 21 Ağustos 2024 #28 elmaliturta88 dedi: Macunlar tazemi? Genişletmek için tıkla... Sıcaklık değerleri normal demiş. Artı 0 Eksi
elmaliturta88 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 1.483 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #29 4giree dedi: Sıcaklık değerleri normal demiş. Genişletmek için tıkla... Tek Valorant'ta olan bir şey mi? Artı 0 Eksi
4giree dedi: Sıcaklık değerleri normal demiş. Genişletmek için tıkla... Tek Valorant'ta olan bir şey mi?
4giree Decapat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 440 Çözümler 2 21 Ağustos 2024 #30 elmaliturta88 dedi: Tek Valorant'ta olan bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Valorant ve diğer benzeri oyunlarda oluyormuş galiba. Artı 0 Eksi
elmaliturta88 dedi: Tek Valorant'ta olan bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Valorant ve diğer benzeri oyunlarda oluyormuş galiba.