i5 7400 için İşlemci Soğutucusu Tavsiyesi

apytgoy1d

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar işlemci stok soğutucusunu değiştirmek istiyorum. Elimde i5 7400 işlemci var. Thermaltake Riing Silent 12 soğutucu düşünüyorum. Sizce almalı mıyım. ? Ya da daha sessiz çalışan bir soğutucu önerebilir misiniz? Bütçe 250 TL zorlayabilirim. Thermaltake Riing Silent 12 modeli Nanakatalog'ta 223 TL civarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üzerine biraz daha koyulur bir su soğutucu alınır yahu bu ürünün yerine parana yazık, neredeyse en az yarı fiyatına dahada ucuza yurt dışında 90 mm soğutucular var. 120 mm çok büyük dostum hamallığa gerek yok. 90 mm soğutucunun vereceği performans da senin düşündüğün soğutucudan performans açısından kafa kafaya gider ve hatta daha iyi. Doğrudur işini görür, görmez diyemem ağırlığına meraklıysan al. Ama benim önereceğim bundan daha güçlü performans bakımından, 90 mm olmasına rağmen. Para tuzağına düşme, senin düşündüğün ürünün TDP değeri 150 benim önereceğim ürünün TDP değeri 160 seçim senindir karışmam gerisine. Bazı şeyleri bilerek al büyüklüğüne aldanma. TDP değeri 95 watt olan işlemciyi soğutuyordum bu ürün ile senin işlemcinin TDP değeri 65 watt hayli hayli soğutur. Aliexpress mağazasına gir, Alseye 90 mm CPU soğutucu yaz direk karşına çıkacaktır mavi ledli fan, 4 bakır borulu bir soğutucu. Toplamda 100 TL bir fiyatı var 20 veya 25 gün sürmez gelir zaten.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı