m.kadri Centipat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 42 19 Ekim 2023 #1 İyi akşamlar, ben aşağıda linki olan anakartı almak istiyorum. Elimde de i5 7400 işlemci var anakartla işlemci uyumlu mudur? Pazarama Pazarama www.pazarama.com
İyi akşamlar, ben aşağıda linki olan anakartı almak istiyorum. Elimde de i5 7400 işlemci var anakartla işlemci uyumlu mudur? Pazarama Pazarama www.pazarama.com
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.249 Makaleler 42 Çözümler 274 19 Ekim 2023 #2 Uyumlu ancak ilgili anakart bir BTC anakart. Yani mining için tavsiyem ikinci el bakmanız.
m.kadri Centipat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 42 19 Ekim 2023 #3 Mithat Berhan dedi: Uyumlu ancak ilgili anakart bir BTC anakart. Yani mining için tavsiyem ikinci el bakmanız. Genişletmek için tıkla... BTC için olmayanı var mı bu anakartın çünki 2. el bakmam ne farkedicek? Mithat Berhan dedi: Uyumlu ancak ilgili anakart bir BTC anakart. Yani mining için tavsiyem ikinci el bakmanız. Genişletmek için tıkla... performans bakımından problem olur mu oyun için almak istiyorum
Mithat Berhan dedi: Uyumlu ancak ilgili anakart bir BTC anakart. Yani mining için tavsiyem ikinci el bakmanız. Genişletmek için tıkla... BTC için olmayanı var mı bu anakartın çünki 2. el bakmam ne farkedicek? Mithat Berhan dedi: Uyumlu ancak ilgili anakart bir BTC anakart. Yani mining için tavsiyem ikinci el bakmanız. Genişletmek için tıkla... performans bakımından problem olur mu oyun için almak istiyorum
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.249 Makaleler 42 Çözümler 274 19 Ekim 2023 #4 @m.kadri ikinci el almanız uygun olur diye demiştim, muhtemelen eski bir sisteme alım yapıyorsunuz çünkü. Ancak varsa sıfır önereyim. BTC anakart olmasının eksilikleri var. Tam boy ekran kartı girişi yok, ses portları yok vb. sorunları var.
@m.kadri ikinci el almanız uygun olur diye demiştim, muhtemelen eski bir sisteme alım yapıyorsunuz çünkü. Ancak varsa sıfır önereyim. BTC anakart olmasının eksilikleri var. Tam boy ekran kartı girişi yok, ses portları yok vb. sorunları var.
m.kadri Centipat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 42 19 Ekim 2023 #5 Mithat Berhan dedi: @m.kadri ikinci el almanız uygun olur diye demiştim, muhtemelen eski bir sisteme alım yapıyorsunuz çünkü. Ancak varsa sıfır önereyim. BTC anakart olmasının eksilikleri var. Tam boy ekran kartı girişi yok, ses portları yok vb. sorunları var. Genişletmek için tıkla... Anladım vakit ayırdığın için çok teşekkür ediyorum. İyi akşamlar.
Mithat Berhan dedi: @m.kadri ikinci el almanız uygun olur diye demiştim, muhtemelen eski bir sisteme alım yapıyorsunuz çünkü. Ancak varsa sıfır önereyim. BTC anakart olmasının eksilikleri var. Tam boy ekran kartı girişi yok, ses portları yok vb. sorunları var. Genişletmek için tıkla... Anladım vakit ayırdığın için çok teşekkür ediyorum. İyi akşamlar.