i5-7400 ile GTX 1650 Super darboğaz yapar mı?

mehmet_yldz

Kilopat
İşlemcim i5-7400 ve ekran kartımı değiştirmek istiyorum. RX 580 falan derken en son 1650 Super’e karar verdim ve ayrı bir konu açmak istedim. Sizce rahat bir oyun deneyimi yaşar mıyım? Herhangi bir darboğaz olur mu? Deneyimli arkadaşlarım veya bilgisi olanlar cevaplarsa mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcim i5-7400 ve ekran kartımı değiştirmek istiyorum. RX 580 falan derken en son 1650 Super’e karar verdim ve ayrı bir konu açmak istedim. Sizce rahat bir oyun deneyimi yaşar mıyım? Herhangi bir darboğaz olur mu? Deneyimli arkadaşlarım veya bilgisi olanlar cevaplarsa mutlu olurum.

Yapmaz diye düşünüyorum. Sonuçta i5'ler de güçlü bir işlemci.

Bu konudan bilgi edinebilirsin.

Bazı oyunlarda darboğaz olur.
Bu konudan bilgi edinebilirsin.
Ayrı ayrı saolun arkadaşlar
Bazı oyunlarda darboğaz
Hocam ne gibi oyunlar veya takılma donma gibi şeyler olur mu?
Bende böyle düşünüyorum fakat emin değilim para verip alıcağım için iyisi olsun istedim ama emin olamıyorum.

Ayrı ayrı sağ olun arkadaşlar.

Bende böyle düşünüyorum fakat emin değilim para verip alacağım için iyisi olsun istedim ama emin olamıyorum.

i5 7600 olsa yine kurtarırdı bir şekil ama illa alacağım diyorsanız darboğazdan kaçarınız yok.

Ayrı ayrı sağ olun arkadaşlar.

Bende böyle düşünüyorum fakat emin değilim para verip alacağım için iyisi olsun istedim ama emin olamıyorum.

Merak etmeyin herhangi bir darboğaz söz konusu olamaz. Ama işlemciye yüklenen CS gibi oyunlarda işlemci kullanımı biraz artabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı