i5 7400 islemciye H310 anakart ikisi de LGA 1151. ama bazilari olmuyor diyor. Olur mu BIOS güncellemesi ile falan?
Hicam onlar pahalı daha ucu alternatif varmiH310 8. ve 9. nesil işlemcilerle çalışır. B250 bakabilirsin.
Hicam onlar pahalı daha ucu alternatif varmi
Hocam yok vazgeçtim gittim vatandan 900 liraya sıfır i3 10100 aldım. Hic değmez.H310 anakart varsa elinde hali hazırda yok.
Hocam sizi çözüm seçtim normalde yapmam ama içimden geçti...H310 8. ve 9. nesil işlemcilerle çalışır. B250 bakabilirsin.
Hocam yok vazgeçtim gittim vatandan 900 liraya sıfır i3 10100 aldım. Hiç değmez.
Buradan bu yazıyı okuyan arkadaşla söylüyorum Intel 7. nesil de H310 kullanamazsiniz takilir çünkü soket ayni ama ne yaparsanız yapın acilnacak ikide bir kendine reset atacak.
Çoğu kişi bu konuda pişman haberiniz olsun.
Hocam ve hocalarım bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
B460 MAG ikinci el aldım. Saolun hocam.i3 10100 Kullanabilmek için en az H410 veya B460 chipsetli bir anakart almalısın haberin olsun.
B460 MAG ikinci el aldım. Sağ olun hocam.
Çok saolun daha guzelleri sizin olsun inşallah.Hayırlı olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.