CPU hızı: 3,0 GHz (maksimum Turbo güçlendirme - 3,5 GHz)
CPU çekirdekleri: 4
CPU ön belleği: 6 MB.
TDP: 65 W
Yuva: LGA 1151.
Bu işlemciye uygun olan fan aramaktayım. Şu an bilgisayarımda fan ile sorun yaşamaktayım.
Fan arada duruyor 1-2 saniye sonra hızlı bir şekilde dönmeye başlıyor. Tekrar duruyor.
Şu an ayrıca internet üzerinden kendim de aramaktayım.
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT White İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT White İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 925,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bütçede sorunum yok. 10,000₺ Bütçem bu. 10,000₺ bir fan için değer mi? Bence değmez. Çünkü sonuç olarak kullanacağım bu bilgisayarı sadece video kayıtlarını düzenlemek için kullanacağım "Editör" olarak yani.
Ses gelmesin, Windows açılışta fan hatası vermesin yeterli benim için. 2,000₺ vermek yerine 500₺ verip düzgün bir şey almak istiyorum. Normal fan da olabilir, normal sabit fan.
10.000 ₺ bütçen var diye o bütçenin tamamını kullanacak değilsindir. Kullandığın kasanın işlemci soğutucu yükseklik desteği bilinmeden soğutucu önermem.