i5-7400 işlemci için fan önerisi

• Konuyu başlatan 29028
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.413

29028

Kilopat
Makaleler
2
Şu an kullandığım işlemci; HP Pavilion 570-p020nt Masaüstü Bilgisayar Ürün Belirtimleri | HP® Müşteri Desteği
  • CPU hızı: 3,0 GHz (maksimum Turbo güçlendirme - 3,5 GHz)
  • CPU çekirdekleri: 4
  • CPU ön belleği: 6 MB.
  • TDP: 65 W
  • Yuva: LGA 1151.
Bu işlemciye uygun olan fan aramaktayım. Şu an bilgisayarımda fan ile sorun yaşamaktayım.
Fan arada duruyor 1-2 saniye sonra hızlı bir şekilde dönmeye başlıyor. Tekrar duruyor.

Şu an ayrıca internet üzerinden kendim de aramaktayım.

Ne kadar bütçeniz var?
Bütçe sorun değil. RGB fan istemiyorum üzerindeki fandan bulsam kafi. Bunu yayın olarak kullanacağım. Büyük olursa arkadaki fana temas edebilir.

2021-10-02 14-47-54.JPG

Oyun oynayacağım bilgisayar farklı olacağı için performans sorunu yaşamayacağım.

Kullandığın kasa modeli ve bütçe belirtirsen yardımcı olurum. Bunlar bilinmeden yapılan önerilere dikkate alma.
Bütçede sorunum yok. 10,000₺ Bütçem bu. 10,000₺ bir fan için değer mi? Bence değmez. Çünkü sonuç olarak kullanacağım bu bilgisayarı sadece video kayıtlarını düzenlemek için kullanacağım "Editör" olarak yani.

Ses gelmesin, Windows açılışta fan hatası vermesin yeterli benim için. 2,000₺ vermek yerine 500₺ verip düzgün bir şey almak istiyorum. Normal fan da olabilir, normal sabit fan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı