i5 7400 RX 580 için tek kişilik, akan oyun önerisi

fullrafa

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8GB
İyi sosyaller öncelikle,
Şöyle akıp gidecek bir oyun arıyorum ama tek başına oynanan, hikâye odaklı oyunlar pek bana göre değil. Gelişip düşmanlarla kapışabileceğim, sürekli ilerleme hissi veren bir şey olsun istiyorum. Oyunun bitmesini de istemem açıkçası—galiba MMORPG tarzı bir şey arıyorum.
The Witcher 3 ve Sekiro gibi oyunlar pek sarmadı beni.
Sistemim RX 580 ekran kartı ve i5 7400 işlemci. Bu donanıma uygun, aradığım tarzda bir oyun önerirseniz çok sevinirim.
Eğer tam olarak ne demek istediğimi anlayamadıysanız, biraz daha detaylandırabilirim. (doğal olarak anlamadınız)
Moderatörler başlığı değiştirmişte çok kişilik de olsa olur.

Son düzenleme:
İyi Sosyaller öncelikle,
Şöyle akıp gidecek bir oyun arıyorum ama tek başına oynanan, hikâye odaklı oyunlar pek bana göre değil. Gelişip düşmanlarla kapışabileceğim, sürekli ilerleme hissi veren bir şey olsun istiyorum. Oyunun bitmesini de istemem açıkçası—galiba MMORPG tarzı bir şey arıyorum.
The Witcher 3 ve Sekiro gibi oyunlar pek sarmadı beni.
Sistemim RX 580 ekran kartı ve i5 7400 işlemci. Bu donanıma uygun, aradığım tarzda bir oyun önerirseniz çok sevinirim.
Eğer tam olarak ne demek istediğimi anlayamadıysanız, biraz daha detaylandırabilirim. (doğal olarak anlamadınız)
Moderatörler başlığı değiştirmişte çok kişilik de olsa olur.

Bazı Minecraft modları var, bayağı bir detay ve olay ekliyor oyuna. Onlara bakabilirsin.

Offline zorunluluğu yoksa Path of Exile 2, Diablo 4 gibi oyunlara bakabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı