İşlemci Intel.
İşlemci modeli Intel Core i5-7400.
İşlemci hızı 3.0 GHz.
İşlemci cache 6 MB | cache.
RAM tipi DDR4 2133MHz.
Sistem belleği 4 GB.
Bellek yuvası 2 adet.
Ekran kartııntel HD grafik 630.
Ekran kartı hafızası paylaşımlı (tümleşik)
Ekran yok.
Kart okuyucu var.
Ethernet (lan)gigabit lan.
USB4X USB.
HDMI var.
Kasa yapısı mini Tower.
Güç kaynağı 250W.
Letgo'da bu PC'yi adam 300TL'ye bırakıyor sizce alınır mı? Alım satım yapsam kâr eder miyim? Ne kadar kâr ederim.
İşlemci dışında pek para edecek bileşeni yok ama yine de ederi bence 800TL var. 300TL gerçekten düşük. Dolandırılma ihtimalinin olmadığı bir yöntemle alabiliyorsan al ama önce para gönderip sonra kargo beklemek gibi işlere asla girme
Piyasayı alıcı belirler. Satıcı ise istediğini yazabilir. "Kime çaksam kardır" ilanları işte. Satamadıktan sonra süs olarak kalır. Manyağın biri Toros'a 100.000 yazsa o arabanın fiyatı 100.000 olacak ve onu mu alacak insanlar?
Haklısın. Fakat şu konuda bir eksiğin var. Piyasayı alıcı belirlemez. Çünkü, bir ürünün için ikinci elde satılık 100 ilan varsa ve fiyatı ortalama 10 birimse senin alıcı olduğunu kimse umursamaz. Eğer o ürüne ihtiyacın varsa her türlü onu almak zorundasın. Sen kalkıp bu ürün bu kadar etmez diyemezsin. Eğer senin gözünde etmiyorsa sende de aynı ürün varsa ortalama 10 birimlik olan ürünü 5 birime satmaya çalışta göreyim..
Not: Toros örneğindeki gibi satıcılardan bahsetmiyorum. Sadece fiyatı piyasa koşullarına ve muadillerine göre normalse senin alıcı olarak yorum hakkın kalmaz. Ya alırsın ya da almazsın. Ama ihtiyacın varsa kaçarın yok.
Raporlarsanız raporlayın çok da umrumda değil, yazdığınız cümle komiğime gitti o kadar, alt tarafı önemsiz bir emojiyi kaldıramıyorsanız geri çekeyim hemen, olsun bitsin. Ayrıca konu dışı haricindeki kategorilerde de buna benzer durumlarla karşılaştığım noktalarda gülme emojisi atıp geçebiliyorum, şu ana kadar da gereksiz veya lüzumsuz emoji kullanım sebebiyle de uyarı almadım, ama bilgilendirme için teşekkürler yine de.
Raporlarsanız raporlayın çok da umrumda değil, yazdığınız cümle komiğime gitti o kadar, alt tarafı önemsiz bir emojiyi kaldıramıyorsanız geri çekeyim hemen, olsun bitsin. Ayrıca konu dışı haricindeki kategorilerde de buna benzer durumlarla karşılaştığım noktalarda gülme emojisi atıp geçebiliyorum, şu ana kadar da gereksiz veya lüzumsuz emoji kullanım sebebiyle de uyarı almadım, ama bilgilendirme için teşekkürler yine de.
Alınganlık yapmayın hocam. Bazıları gerçekten art niyet ile yapıyor. Sizinki farklı bir durummuş. Biraz sert olsa da sorma amacım buydu. İyi geceler dilerim.
Alınganlık yapmayın hocam. Bazıları gerçekten art niyet ile yapıyor. Sizinki farklı bir durummuş. Biraz sert olsa da sorma amacım buydu. İyi geceler dilerim.
Bir anda ben de parlamış olabilirim, kusura bakmayın. Bahsettiğiniz tip kişilerden olmadığımı dile getirip bunun farkındalığını sağladığınız için ayrıca teşekkür eder, size de iyi geceler dilerim .