i5 7400 sistem toplama

Yok programlama degil. Aslinda basit ofis isleriyle ugrasiyorum ama bilgisayar güçlü olsun istiyorum.
8100 lere uygun anakart bulunmuyor diyorlardi sanki. Sorun cikarmayacaksa 8100 toplamayi da dusunebilirim tabi

Yok programlama degil. Aslinda basit ofis isleriyle ugrasiyorum ama bilgisayar güçlü olsun istiyorum.
8100 lere uygun anakart bulunmuyor diyorlardi sanki. Sorun cikarmayacaksa 8100 toplamayi da dusunebilirim tabi

Uygun fiyatlı anakartlar yok şuan. Böyle sığdırılabiliyor. Ryzen tabanlı bir sistem de önerirdim, ama dahili grafik işlemcisi bulunmuyor içerisinde.

İki seçeneğimiz var gibi duruyor.

1) Ryzen temelli bir sistem kurabiliriz. Dahili GPU olmadığından görüntü almak için R5 230 gibi bir kart ilave ederiz.

2) I3 8100 alabiliriz. Dahili GPU'su zaten oldukça güçlü bir işlemci. Ne yazık ki Z370 serisi anakart almayı zorunlu kılıyor.

Fikir edinebilmek için birkaç tane sistem toplayacağım.

Sonuç olarak bu iki sistemi topladım:

Ryzen sistemdeki anakartı ofis tipi olacağı için A320 serisi seçtim fakat biraz daha ödeyip B350 serisi almanız daha iyi olacaktır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…