İşlemcinizin i5 7400 olması neden sıkıntı olsun ki? 7. nesil eski bir nesil değil bence. Ben de 8. nesil i5 kullanıyorum.Windows 11 kurmak istiyorum ama sadece tek sıkıntı işlemcimin i5 7400 olması ISO şeklinde kursam sıkıntı yaşar mıyım?
sorun şu ki senin işlemci resmi olarak destekliyor 7. nesil desteklemiyorİşlemcinizin i5 7400 olması neden sıkıntı olsun ki? 7. nesil eski bir nesil değil bence. Ben de 8. nesil i5 kullanıyorum.
windows ayarlarından güncellemeyeceğim direk iso olarak yükleyeceğim yinede uyarı mı alıyorumEğer işlemci desteklemezse, forumda bazı arkadaşlar, resmi olmayan yollar buldu. O yolları deneyebilirsin.
Pardon ben 7'den itibaren destekliyor diye biliyordum. Az önce bir konu gördüm onun linkini atacağım 1 snsorun şu ki senin işlemci resmi olarak destekliyor 7. nesil desteklemiyor
Pardon ben 7'den itibaren destekliyor diye biliyordum. Az önce bir konu gördüm onun linkini atacağım 1 sn
Microsoft, açık saçık Windows 11'i desteklemeyen bilgisayarlara kurma yöntemini gösterdi!
Evet, TPM veyahut işlemci desteği olmayanlar Windows 11 yükleyebilecek! Link:Windows 11'i yüklemenin yolları Kanıt: İşlemcisi desteklemeyenlerde bu ekran çıkmaz bu arada. Eğer bu Microsoft konusunu kaldırırlarsa yapacaklarınız: Microsoft, Windows 11'in en düşük sistem gereksinimleri’ni...www.technopat.net
7. nesil i7 işlemci kullanan surface studio iki şuan windows 11 yüklü satılıyor. 7. nesil desteği de var demekki. Problem olmaz.sorun şu ki senin işlemci resmi olarak destekliyor 7. nesil desteklemiyor
Sorun şu ki senin işlemci resmi olarak destekliyor 7. nesil desteklemiyor
Windows ayarlarından güncellemeyeceğim direk ISO olarak yükleyeceğim yine de uyarı mı alıyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.