i5 7400 sistem Zoom'da donuyor

Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim özellikleri:

i5 7400.
RX 570.
8 GB RAM.

Zoom'da participants yazan katılımcıları gösteren bir yer var. Tıklıyorum, üzerinden tutup sağa doğru hareket ettirmek istiyorum. Fakat önceden donmayan şey donuyor. İşlemcide bir sorun mu oldu, anlamadım. Boş dururken donmuyor. Diğer uygulamalarda da bir sıkıntı görmedim. MSI Afterburner'i daima açık tutarım ve donarken FPS'in bir anda 4'e düştüğünü gördüm. Daha önce bu olmuyordu. Sizce sorunu ne olabilir? Önceden kameradan dolayı mavi ekran hatası veriyordu. Kamerayla mikrofon birleşik olduğu için kamerayı kullanmadan mikrofonu kullanmaya başladım. Bu halde de olmuyordu bu sorun. Şimdi olmaya başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sistemim özellikleri:

i5 7400.
RX 570.
8 GB RAM.

Zoom'da participants yazan katılımcıları gösteren bir yer var. Tıklıyorum, üzerinden tutup sağa doğru hareket ettirmek istiyorum. Fakat önceden donmayan şey donuyor. İşlemcide bir sorun mu oldu, anlamadım. Boş dururken donmuyor. Diğer uygulamalarda da bir sıkıntı görmedim. MSI Afterburner'i daima açık tutarım ve donarken FPS'in bir anda 4'e düştüğünü gördüm. Daha önce bu olmuyordu. Sizce sorunu ne olabilir? Önceden kameradan dolayı mavi ekran hatası veriyordu. Kamerayla mikrofon birleşik olduğu için kamerayı kullanmadan mikrofonu kullanmaya başladım. Bu halde de olmuyordu bu sorun. Şimdi olmaya başladı.
Sorunun Zoom uygulamasının dosyalarında olan bir hatadan olduğunu düşünüyorum. Zoom u sil yükle yapmanı tavsiye ederim. Ama çözüm olmazsa PC de teknik bir sorun olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı