i5 7400 sisteme 1070 Ti Armor ekran kartı uyar mı?

1600 12 NM versiyon olarak yeniden üretildi. Ve 2600 gücünde. 2600 fazladan para vermek yerine 1600 alın. Daha fazla para verecekseniz Ryzen 5 3600 alın.

Bence bu AF sürümü piyasaya hiç çıkmamalıydı, R5 2600'ün neredeyse hiçbir anlamı kalmadı. Hatta 9400F seçeneği bile, bu haydut işlemci yüzünden pabucu dama atılıyor. Diğer bir yandan kullanıcı dostu alınması en mantıklı işlemcilerden biri evet bunu kabul ediyorum ama en azından bu şekilde piyasaya çıkmamalıydı diye düşünüyorum.

2600 bundan 2 kat daha güçlü olup 700 TL fiyatı olsaydı anlamı kalmazdı zaten. Ama G4560 gibi ucuz ama çok performanslı bir işlemci ortaya çıktı. Bütçesi düşük olanlar için çok iyi oldu. Ryzen 5 2600 almak yerine 1600 alır biraz O.C yapar SSD alırım. Artan paraya.

2600 zaten fiyatına göre iyi bir işlemciydi ama neyse artık, olan oldu.

Son düzenleme:
1600 12 NM versiyon olarak yeniden üretildi. Ve 2600 gücünde. 2600 fazladan para vermek yerine 1600 alın. Daha fazla para verecekseniz Ryzen 5 3600 alın.
14nm yi önermiyosun o zaman hocam ? arasında 100 tl fark var 12nm çok daha iyi diyosun ? bir de ona uygun fiyatlı bi ankart önerir misin benim sisteme uyucak şekilde

hocam zaten 1600 af ile 2600 arasında 80*100 tl fark var o fark verilir bana göre sonuç olarak ne kadar aynıda olsa nesil farkı var
Gigabyte B450M S2H.
Gigabyte B450M S2H bu dediğin 2600 içinde uygundur değil mi hocam

Hocam arkadaşlar güzel tavsiyelerde bulunmuş ama 500 W PSU bence az ram ve işlemci değiştirecek sen daha iyi bir PSU alman gerekir diye düşünüyorum.

tamam hocam çok teşekkür ederim her şey için çok uğraştırdım senide cidden kusuruma bakma. hayırlı günler dilerim.
Hocam arkadaşlar güzel tavsiyelerde bulunmuş ama 500 W PSU bence az ram ve işlemci değiştirecek sen daha iyi bir PSU alman gerekir diye düşünüyorum.
hocam şu anlık yeterli 2 aya onuda 700 e yükseltmeyi düşünüyorum zaten. elimdeki anakart ve işlemciyi satıp aldığımdan kenarda fazladan bi param yok şu an 2 aya paramı ayarlayıp psu değiştirmeyi zaten planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…