FatihCoskun70
Megapat
Daha fazla
İlk önce işlemciden başlayalım 3600 iyi fikir olur açıkçası çünkü Valorant işlemci bazlı oyun olduğu için Intel tarafında 10400F işlemcisini rahatlıkla geçiyor hem de ileride 5600X gibi canavar bir işlemciye yükseltebilirsiniz.
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ekran kartında neden 1060 istediğinizi anlamadım hem de az harçayıp, yüksek performans istiyorsunuz. 1050 Ti bu oyun için yeterli olur.
Anakart B450 SH2 güzel bir seçim olur, alabilirsiniz.
Gigabyte B450M S2H AMD B450 3600MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 989904782
Gigabyte B450M S2H AMD B450 3600MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX - Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
RAM konusunda 3000 MHz alıp, alabilirsiniz.
RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
PSU olarak 550W gayet yeterli olur.
FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply özelliklerini incele, 1.915,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kasa olarak güzel hava akışı olan bir kasa alabilirsiniz.
Gametech Velar Mesh 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Gametech Velar Mesh 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD özelliklerini incele, 599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sıfır parça önerdiysem 2. el adama akıllı bir parça bulamamışımdır.
Oyun performansı.
i5 7400 le RAM'leri kaçtan vermeliyim sizce?
1060 geçeyim diyorum çünkü 3 GB versiyonu hem benim ekran kartının fiyatına çok yakın hem de daha çok FPS veriyor. Mesela benim kart çoğu oyunu 40 FPS de bırakıyor 1060 ise 60 FPS alır az bir şey daha rahatlarım dedim.
Anakartda daha yüksek bir şeye gitmeme gerek yok değil mi?
Gerekli tesler yapılğında alınabilir.PSU olarak bu arkadaşınkini cazip buldum hem de marka olarak da daha cazip gibi.
@FatihCoskun70, ağırlıklı olarak ne tarz oyunlar oynayacağına bağlı olarak işlemci veya ekran kartını ön plana koyabilirsin.
Tamamdır çok teşekkürler. İşlemci ve ekran kartı ilanlarından test olarak ne istemeliyim?Bu konuda ne yazık ki bir bilgim yok ama yeni konu açarsanız size yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır.
O zaman alınabilir.
İleride 5600X gibi işlemciler takacaksanız B550 öneririm çünkü B450 anakartla BIOS güncellemesi ile 5600X kullanmak doğru olmaz.
3600 kullanacaksanız gerek yok.
Gerekli tesler yapılğında alınabilir.
İşlemci ve ekran kartı ilanlarından test olarak ne istemeliyim?
İşelmciye Prime95 veya Cinebench testi yaptırabilirsiniz.
Ekran karı için FurMark testi yaptırın.
Hocam garanti olursa iyi olur açıkçası ama olmasa da sorun olmaz işlemciler en az bozulan parçalardan bir tanesidir.
Benim de pek bir bilgim yok açıkçası.
2600 alabilirsiniz.
@FatihCoskun70