i5 7400 sisteme ekran kartı önerisi

Çok fark eder fazla eski değil 1050 Ti'dan yeni gayet performanslı bir kart ve şu an bayağı ucuzlamış.

Sebep sorabilir miyim?

Açıklamamı yaptım. 4-5 bin bütçeye bakılmaması gereken bir kart. Çoğu mining çıkması sorunlu çıkma şansı çok yüksek. Konu uzamasın bence 500 serisi alınacak risk değil.

Hocam bir de anakartıma uyumlu mu bu kartlar ya da uyumlu olup olmadıgını nasıl anlayacagım?

Vallahi kafam çok karıştı

Kafanız niye karışıyor, 1 kişi 590 aldı diye hemen bu fikri kabul mu ettiniz anlamadım?
Kişisel algılanmasın dediğim.

Açıklamamı yaptım. 4-5 bin bütçeye bakılmaması gereken bir kart. Çoğu mining çıkması sorunlu çıkma şansı çok yüksek. Konu uzamasın bence 500 serisi alınacak risk değil.

1-kart 2500 TL dolaylarında.
2-bir maymundan daha zeki her canlı 2-3 test yaparak mining çıkması bir kartı fark edebilir.
3-kronik 500 serisi diye düşündüğünüz problemleride yarım saate çözmek gayet kolay sorunlu derken WattMan'den bahsediyorsanız bu genelde kart aşırı yük altına girince olur ve yine kolay fark edilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…