i5 7400 Sistemimin değeri nedir?

3080 Ti laptopta 3060 performansı almak mı? 3070 kullanıyorum sıcaklık 75'i geçmedi. Sallamaya gerek yok bence daha çıkmamış veya kullanmadığınız ürünler hakkında.

Bence de sallamaya gerek yok. Buyurun video
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence de sallamaya gerek yok. Buyurun video
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben burada yanlış bir şey görmüyorum haliyle masaüstü versiyonu performans olarak daha yüksek olacaktır harcadığı enerji bakımından. Fark ettiysen masaüstü 300W çekiyor laptop 130 civarı. 3080Ti laptopta nasıl 3060 performansı alıyoruz onu merak ediyorum hala.

Ben burada yanlış bir şey görmüyorum haliyle masaüstü versiyonu performans olarak daha yüksek olacaktır harcadığı enerji bakımından. 3080 Ti laptopta nasıl 3060 performansı alıyoruz onu merak ediyorum hala.

Arkadaş sobanın yanında falan oynuyorsa frekans kısıyordur ondan dolayı performans düşmüştür :D.

Ben burada yanlış bir şey görmüyorum haliyle masaüstü versiyonu performans olarak daha yüksek olacaktır harcadığı enerji bakımından. 3080 Ti laptopta nasıl 3060 performansı alıyoruz onu merak ediyorum hala.

Masaüstüne göre aynı ekran kartı ve yaklaşık aynı fiyat ve masaüstüne göre çok daha düşük performans.
Arkadaş sobanın yanında falan oynuyorsa frekans kısıyordur ondan dolayı performans düşmüştür :D.

Çok fazla frekans kısıyor videoda. İzlerseniz videoyu anlarsınız.

Masaüstüne göre aynı ekran kartı ve yaklaşık aynı fiyat ve masaüstüne göre çok daha düşük performans.
Arada yaklaşık %15 gibi performans farkı var, harcadığı enerji ve portatiflik bakımından laptoplar daha üstün geliyor bu bakış açısıyla. Hala 3080Ti laptopun nasıl masaüstü 3060'dan daha düşük performans verdiğinin cevabını alamadım.
Ek olarak onların temel saat hızları farklı :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı