Merhaba arkadaşlar. Benim bütçem 2500 TL. Hatta 2500 TL civarı diyebilirim. 3-4 aydır araştırma yapıyorum. Fakat bugün bilgisayarı toplayacağımız bilgisayarcıdan duyduğum bilgiye göre AMD çok ısınıyor, ekstra fan, soğutma sistemi için geliyorlarmış. Ben de bu zamana kadar hep AMD platformlu sistemler üzerinde durmuştum. Monitörüm var, iş görecek kapasitede diyebilirim. Sistem oyun için olacak fakat çok sistem isteyen oyunlar oynadığımı söyleyemem. Yani çok iyi olsun da 200 FPS alayım istemiyorum.
Şu anki bilgisayarım 10. yılına girecek ve artık ne kadar bakım da yaptırsam, yapsam da LoL'de bile FPS droplarının önüne geçemiyorum. İnternette gezinirken bile sekme açtığımda ufak bir donma oluyor. Genelde LoL, CS:GO, GTA V, Payday 2, Rocket League, FIFA 18 (çıkınca alıcam,15'ten sonrasını oynamama bilgisayar izin vermedi.), Assassin's Creed serisi, The Forest, CoD'nin yeni çıkacak WW2 ile ilgili oyununu, Stranded Deep oyunlarını oynamak istiyorum. Ben bir şeyler topladım ama aşağıya linklerini bırakıcam zaten. Sizden ricam yakın fiyatlara daha iyi bir parça varsa belirtirseniz sevinirim. Çoğunun testlerini izledim performansları fena değil gibi. Sizden yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Sistem bu haliyle 2553 TL. Kasa ve güç kaynağı ile 2700 TL'yi bulacaktır. Bu sisteme bir de 500 veya 600W güç kaynağı takmak gerekli. Kasayla birlikte olursa da olabilir. Kasa seçme konusunda çok yeteneksizim
Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.