i5 7400 ve Arc A750 uyumlu çalışır mı?

C4NS

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar işlemcim i5 7400 şu anki ekran kartım GTX1050 Ti yeni ekran kartı olarak Intel Arc A750 alsam sorun yaşar miyim? Darboğaz olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz olur ve o kartı önermiyoruz. Çöpün önde gidenidir kendisi.

Darboğaz olur.

Darboğaz olur ve o kartı önermiyoruz. Çöpün önde gidenidir kendisi.
Gelen son güncellemelerle düzeltilmiş olduğunu söyleyenler var. Ne kadar doğru acaba.

Gelen son güncellemelerle düzeltilmiş olduğunu söyleyenler var. Ne kadar doğru acaba?
Hafif toparlanmış ama hâlâ çöp. Birkaç ay önce Detroit'e destek geldi ama hâlâ desteklenmiyor hatası alanlar var ve destek gelse bile stabilite sorunları var. Belki bu forumda pek bahsedilmiyor ama Reddit'te her hafta en az bir tane sorun/arıza konusu açılıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Hafif toparlanmış ama hâlâ çöp. Birkaç ay önce Detroit'e destek geldi ama hâlâ desteklenmiyor hatası alanlar var ve destek gelse bile stabilite sorunları var. Belki bu forumda pek bahsedilmiyor ama Reddit'te her hafta en az bir tane sorun/arıza konusu açılıyor.
Anladım. Teşekkürler hocam.

Çok eski kartlar hocam. 1080'e darboğaz yapabilir. Daha günümüze yakın kart tercihi daha mantıklı olabilir.

Siz ne önerirsiniz işlemci değişmeyi şimdi düşünmüyorum işlemci değişmeden en güncel en performanslı çalışacak ekran kartı nedir bu arada PSU 500W.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı