H Halilhan5224 Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #11 hocco31 dedi: Sistem LoL ve Valorant'da iyi FPS alır mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartını upgrade etmelisin eski bir ekran kartı dediğin oyunlarda FPS alırdın fakat günümüz oyunlarında pek iyi alamazsın.
hocco31 dedi: Sistem LoL ve Valorant'da iyi FPS alır mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartını upgrade etmelisin eski bir ekran kartı dediğin oyunlarda FPS alırdın fakat günümüz oyunlarında pek iyi alamazsın.
Alexander The Great Decapat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 331 Yer Ortadoğu'da bir ülke 12 Nisan 2021 #12 Alınmaz bence 11. nesil işlemciler yolda. Sana tavsiyem ikinci el bakire olmayan pc alma. Tavsiye etmem. Paranı biriktir ya da çalış ve al.
Alınmaz bence 11. nesil işlemciler yolda. Sana tavsiyem ikinci el bakire olmayan pc alma. Tavsiye etmem. Paranı biriktir ya da çalış ve al.
hocco31 Femtopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #13 geralt23 dedi: Fiyatı ne hocam bunun? Genişletmek için tıkla... 6 bin 6 bin Aorus dedi: Bunların hepsi 3500TL'yi geçmiyorsa al gitsin. Herkes GT730'u görünce direk alma falan diyor fakat 3500TL'yi geçmiyorsa alınabilir, 21 inç monitör ve ekipmanlar ayrıca Wi-Fi falan verilmesi güze Genişletmek için tıkla... Typhon18 dedi: Hocam kaç TL vereceksiniz bilmiyorum ama saçma bir sistem. Bütçe belirtin daha iyi yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... 6 bin lira yardımcı olursanız sevinirim gerçekten
geralt23 dedi: Fiyatı ne hocam bunun? Genişletmek için tıkla... 6 bin 6 bin Aorus dedi: Bunların hepsi 3500TL'yi geçmiyorsa al gitsin. Herkes GT730'u görünce direk alma falan diyor fakat 3500TL'yi geçmiyorsa alınabilir, 21 inç monitör ve ekipmanlar ayrıca Wi-Fi falan verilmesi güze Genişletmek için tıkla... Typhon18 dedi: Hocam kaç TL vereceksiniz bilmiyorum ama saçma bir sistem. Bütçe belirtin daha iyi yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... 6 bin lira yardımcı olursanız sevinirim gerçekten
geralt23 Decipat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.047 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #14 hocco31 dedi: 6 bin. 6 bin. 6 bin lira yardımcı olursanız sevinirim gerçekten. Genişletmek için tıkla... Yuh. O fiyata ne sistem alınır be.
hocco31 dedi: 6 bin. 6 bin. 6 bin lira yardımcı olursanız sevinirim gerçekten. Genişletmek için tıkla... Yuh. O fiyata ne sistem alınır be.
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #15 hocco31 dedi: 6 bin 6 bin 6 bin lira yardımcı olursanız sevinirim gerçekten Genişletmek için tıkla... 6 bin mi? Neeeeeeeeeeeeeee, dostum ciddi misin? Bu bilgisayar 2500 TL eder etmez.
hocco31 dedi: 6 bin 6 bin 6 bin lira yardımcı olursanız sevinirim gerçekten Genişletmek için tıkla... 6 bin mi? Neeeeeeeeeeeeeee, dostum ciddi misin? Bu bilgisayar 2500 TL eder etmez.
hocco31 Femtopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #16 The G.O.A.T dedi: Fiyat da gözükse iyi olurdu. Fiyat nedir? Genişletmek için tıkla... 6 bin Mehmet A dedi: 6 bin mi? Neeeeeeeeeeeeeee, dostum ciddi misin? Bu bilgisayar 2500 TL eder etmez Genişletmek için tıkla... Mehmet A dedi: 6 bin mi? Neeeeeeeeeeeeeee, dostum ciddi misin? Bu bilgisayar 2500 TL eder etmez. Genişletmek için tıkla... Anlamıyorum ben hiç ya uygun sandım geralt23 dedi: Yuh. O fiyata ne sistem alınır be. Genişletmek için tıkla... Yardımcı ol alalım işte anlamıyor hiç tşk ederim şimdiden
The G.O.A.T dedi: Fiyat da gözükse iyi olurdu. Fiyat nedir? Genişletmek için tıkla... 6 bin Mehmet A dedi: 6 bin mi? Neeeeeeeeeeeeeee, dostum ciddi misin? Bu bilgisayar 2500 TL eder etmez Genişletmek için tıkla... Mehmet A dedi: 6 bin mi? Neeeeeeeeeeeeeee, dostum ciddi misin? Bu bilgisayar 2500 TL eder etmez. Genişletmek için tıkla... Anlamıyorum ben hiç ya uygun sandım geralt23 dedi: Yuh. O fiyata ne sistem alınır be. Genişletmek için tıkla... Yardımcı ol alalım işte anlamıyor hiç tşk ederim şimdiden
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #17 hocco31 dedi: 6 bin Anlamıyorum ben hiç ya uygun sandım Genişletmek için tıkla... Yeni konu açıp sistem tavsiyesi iste. İkinci el ile hemen hemen aynı fiyata sıfır güzel sistem alırsın.
hocco31 dedi: 6 bin Anlamıyorum ben hiç ya uygun sandım Genişletmek için tıkla... Yeni konu açıp sistem tavsiyesi iste. İkinci el ile hemen hemen aynı fiyata sıfır güzel sistem alırsın.
Typhon18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 2.566 Çözümler 19 12 Nisan 2021 #18 Deluminator 5A-K Asus - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Deluminator 5A-K masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Böyle bir sistem alınır 6K'ya. Ben ona en fazla 3000 veririm.
Deluminator 5A-K Asus - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Deluminator 5A-K masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Böyle bir sistem alınır 6K'ya. Ben ona en fazla 3000 veririm.
2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.223 Makaleler 1 Çözümler 348 12 Nisan 2021 #19 O para verilir mi o sisteme? Aklınızdan bile geçirmeyin. Yeni konu açın, yardımcı olalım sistem konusunda. Konu oluştur www.technopat.net
O para verilir mi o sisteme? Aklınızdan bile geçirmeyin. Yeni konu açın, yardımcı olalım sistem konusunda. Konu oluştur www.technopat.net
hocco31 Femtopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #20 231561 dedi: O para verilir mi o sisteme? Aklınızdan bile geçirmeyin. Yeni konu açın, yardımcı olalım sistem konusunda. Konu oluştur www.technopat.net Genişletmek için tıkla... 2 bin saniye sonra açıcam teşekkür ederim
231561 dedi: O para verilir mi o sisteme? Aklınızdan bile geçirmeyin. Yeni konu açın, yardımcı olalım sistem konusunda. Konu oluştur www.technopat.net Genişletmek için tıkla... 2 bin saniye sonra açıcam teşekkür ederim