i5 7400 ve GTX 1050 Ti hazır sistem alınır mı?

2 ay sonra yeni bir bilgisayar alacağım ve bazı tedirginliklerim var. Bir sıkıntı çıkar mı veya oyun kaldıramama gibi olaylar olur mu? Ondan dolayı sizlere danışmak istedim.

2018-04-06_115451.png

• Bu bilgisayarda orantısızlık var mı? Yani yanıp kullanılamaz hale getirebilecek bir şey var mı?
  • PUBG veya GTA 5'i rahat oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
i3 8100-i5 8400 sistem alınabilir bunun yerine. H310, B360 anakartlar satışa çıktı birkaç yerde.

Oyunları kaldırmaktan kastın çalışıtırıp çalıştırmaması ise şuan açmayacağı bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Yeni nesil oyunları şuan High ayarlarda oynayabilirsin. 1 2 sene içinde bu ayarlar Medium - Low ayarlara düşebilir. Sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.

Kasa dışında alınabilir bir sistem gibi duruyor. Bütçeniz ne kadar?

En fazla 3000.. bide üstüne monitörde alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

i3 8100-i5 8400 sistem alınabilir bunun yerine. H310, B360 anakartlar satışa çıktı birkaç yerde.

Bütçem 3000TL.. Dediğiniz şeyler üstüne çıkarmı bu fiyatın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunları kaldırmaktan kastın çalışıtırıp çalıştırmaması ise şuan açmayacağı bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Yeni nesil oyunları şuan High ayarlarda oynayabilirsin. 1 2 sene içinde bu ayarlar Medium - Low ayarlara düşebilir. Sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.

Şimdilik oyun bakımından iyiyise sorun yok ileriyi sonra düşünürüz :D

Çok teşekkür ederim kardeşim uğraşmıssın ellerine sağlık ama ben şuan düşündüğümü alacağım...
Sen bilirsin en nihayetinde ancak benim önerdiğim sistem bundan çok daha iyi. B360 anakart serileri çıktı. Madem iki ay sonra almayı düşünüyorsun o zaman iki ay beklemeni öneririm. İki ay içinde B360 anakartlar yerini alır ve fiyat bakımından da bütçeyi zora sokmaz. 8. nesil işlemciler ve anakartlar çıkmışken o hazır sistemi almanı tavsiye etmem. Ram frekansı da düşük o sistemde.

Sen bilirsin en nihayetinde ancak benim önerdiğim sistem bundan çok daha iyi. B360 anakart serileri çıktı. Madem iki ay sonra almayı düşünüyorsun o zaman iki ay beklemeni öneririm. İki ay içinde B360 anakartlar yerini alır ve fiyat bakımından da bütçeyi zora sokmaz. 8. nesil işlemciler ve anakartlar çıkmışken o hazır sistemi almanı tavsiye etmem. Ram frekansı da düşük o sistemde.

çok daha iyi diyorsun ve sana güveniyorum fakat ram nanokatalogdan o sinerjide yokmu ? Hepsini toplu şekilde aynı siteden almak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı