i5 7400 ve GTX 1050 Ti Need for Speed Payback Donma Sorunu

apytgoy1d

Hectopat
Daha fazla  
Sistemimde GTX 1050 Ti, i5 7400, 8 GB RAM var. Oyunda grafik geçişlerinde yırtılmalar, ara sıra donmalar oluyor. Oyunu Origin'den satın almıştım. Bilgisayarımdaki diğer oyunlarda GTA 5, PUBG, CS:GO, Battlefield 1 gibi oyunlarda sıkıntı yok. Bu sorun neyden kaynaklanır acaba? Ayarları düşürmeme rağmen hiçbir şey etki etmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemimde GTX 1050 Ti, i5 7400, 8 GB RAM var. Oyunda grafik geçişlerinde yırtılmalar, ara sıra donmalar oluyor. Oyunu Origin'den satın almıştım. Bilgisayarımdaki diğer oyunlarda GTA 5, PUBG, CS:GO, Battlefield 1 gibi oyunlarda sıkıntı yok. Bu sorun neyden kaynaklanır acaba? Ayarları düşürmeme rağmen hiçbir şey etki etmedi.
MSI Afterburner ile oyun içi görüntü paylaşır mısınız?

MSI Afterburner ile oyun içi görüntü paylaşır mısınız?

IMG_2822.JPG
hocam bayadır yazamıyordum kusura bakmayın banlanmıştım herhalde bir 8 gb ram daha takviye yaptım bir nebze biraz rahatlattı yine arada düşmeler oluyor görüntü ram takviyesinden önceki hali

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı