i5 7400 ve GTX 1050 Ti Sistem Toplama

R

Redburne

Ziyaretçi
Monitör dahil 3000 TL oyun, edit için sistem toplayacağım. Edit yapıp, video çekeceğim için G4560, 7100 gibi işlemcilere düşmek istemedim.
Hem 1050 Ti'nin bana yeteceğini düşünüyorum. İ5 6400/7400 ve GTX 1050Ti bulunduran bi sistem toplamanızı istiyorum. Tabii farklı kombinasyonlarıda düşünebilirim. (i3 7100, RX 470 gibi.)

Sizin de yorumlarınızı almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Render ile uğraşacağın için R5 1400 koydum. Monitör dahil olmasa RX 470 sığardı. Monitör: AOC 21.5" E2270SWHN 5 ms Full HD HDMI MONİTÖR
render.png

Render ile uğraşacağın için R5 1400 koydum. Monitör dahil olmasa RX 470 sığardı. Monitör: AOC 21.5" E2270SWHN 5 ms Full HD HDMI MONİTÖREki Görüntüle 228346
Ekran kartı pek sıkıntı değil zaten ilerde yetmezse değiştiririm. Topladığınız sistem hoşuma gitti ancak AMD'ye güvenemiyorum. Özellikle sıcaklık ve oyun performansında. Ryzen işlemciler sağlam işlemciler diyorlar ama pek bilgi sahibi değilim. Optimize sorunları falan varmış. Beni bilgilendirir misiniz Intel alınmaz mı artık? Son olarak topladığınız sitenin adı nedir?
Teşekkürler.

Sitenin adı Nanokatalog. Güvenilir bir sitedir, sıkıntı çıkarmaz. Ryzen 5 daha yeni yeni oturuyor. Optimize olayı zaman geçtikçe iyileşecektir.

AMD'ye karşı ön yargınız olmasın. Bu seri FX serisi gibi değil. Ayrıca render konusunda İ5 7400, R5 1400 ile yarışamaz.

Sitenin adı Nanokatalog. Güvenilir bir sitedir, sıkıntı çıkarmaz. Ryzen 5 daha yeni yeni oturuyor. Optimize olayı zaman geçtikçe iyileşecektir.

AMD'ye karşı ön yargınız olmasın. Bu seri FX serisi gibi değil. Ayrıca render konusunda İ5 7400, R5 1400 ile yarışamaz.
Biraz fazla soru soruyorum ama bunlar son.
Diyelim ilerde RX 480/GTX 1060 gibi bi kart alsam 1400 darboğaz yaşatır mı?
Biliyorsunuz R5, İ5'lerin oyun performans konusunda biraz geride. Bu konuda zamanla R5'ler İ5'lerin önüne geçer mi?

Oyun konusunda 5 10 FPS geride ama RX 480/GTX 1060 gibi kartlara darboğaz yapmaz o işlemci. Zaten oyunlarda i5 7400 modeline göre işlemci kullanımı daha düşükte.
B
Oyun konusunda 5 10 FPS geride ama RX 480/GTX 1060 gibi kartlara darboğaz yapmaz o işlemci. Zaten oyunlarda i5 7400 modeline göre işlemci kullanımı daha düşükte.
Bunun fiyatı 442 TL mi, ben mi yanlış görüyorum?
Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı