i5 7400 ve GTX 1050 Ti sistem toplama

lothoo

Kilopat
Daha fazla  
Böyle bir sistem topladım. Bu işlerden çok anladığım da söylenemez.
Sizce nasıldır bu sistem bu paraya değer mi ?
Parçalar uyumlu mudur ?
Eğer bu sisteme şunu eklesen/çıkarsan daha iyi olur dediğiniz bir şey var mıdır ?
Teşekkürler şimdiden yorumlarınız ve önerileriniz için.

3700pc.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 5 1600 daha mantıklı olabilir.

Ryzen ile değiştireceksen, anakart da değişecek. Bütçene göre işlemci modelini düşürebilirsin.
Onun dışında sistem fena değil, daha sonra SSD de eklemeni öneririm.

Hocam Ryzen de iyi de ama ileride işlemiciyi yükseltmek istediğinde yapabilecek mi ?
Bence geleceğe dönük olması için İntel'i almalı bende toplayacam sistemde Ryzen yapıcaktım ama ilerisi için düşünerek İntel seçtim.
Ne ilerisinden bahsediyorsunuz? :D Intel her nesil soket degisiyor AMD 2020'ye kadar soket gelecegi olacak dedi..

Ben i7 7700 gibi ileriden bahsetmiştim. Ayrıca AMD demiş olabilir ama kim bilir ne zaman gelecek ve ne kadar olacak ?
Bence bir araştırma yap öğren sonra burada doğru yorumlar yap. Ryzen aldığında ileride çok da güzel bir şekilde update edebilir, 12 çekirdeğin yetmediği zaman ve R5'in dar boğaz olduğu zaman.(Olursa tabi) Yanlış bilgi vermemelisin.

Bence bir araştırma yap öğren sonra burada doğru yorumlar yap. Ryzen aldığında ileride çok da güzel bir şekilde update edebilir, 12 çekirdeğin yetmediği zaman ve R5'in dar boğaz olduğu zaman.(Olursa tabi) Yanlış bilgi vermemelisin.
Ben yanlış bilgi vermiyorum. Kasamı alacağım zaman bende Ryzen alıcaktım NazımPaşamız çevirdi beni İntel işlemciye yoksa şu an Ryzen kullanıyordum. Bana böyle bir yorum geldiği için bunu yaptım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı