i5 7400 ve GTX 1050 Ti sistemde HD Graphics'in kullanılması

Arkadi

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, oynadığım oyunlar nedense onboard ekran kartını kullanıyorlar. Intel graphics 630'du sanırım ve ben bunu bazı oyunlarda elimle düzeltmek dışında bir şey yapamadım.

Siteden bu sorunun çözümü olan videoyu bulup çözümü uygulamayı denedim ancak ekran kartını tüm oyunlar için GTX 1050 yapacak seçenek bende gözükmüyordu. MSI Afterburner programı ile kontrol ettiğimde oyunları, LoL ve FM17 gibi oyunlarda ekran kartı kullanımım %0 çıktı. Rainbow Six Siege isimli oyunda kendi elimde düzeltebildim ama ileride başka oyunlar için de aynı şey olursa ne yapmalıyım ve şu anki sorunu nasıl düzeltebilirim?

Ekran kartını bağladığımda masaüstünde kalıyor ve bastığım şeyler açılmıyor. Beyin ameliyatına sizi önden alalım bu durumda.
Durumu her insanın anlayabileceği bir şekilde açıklayıp bir video ile gösterebilirmisiniz.

Anakarta bağlayıp ekran kartı devreye girmiyor diye konu açmak mantıksızlık. Sorunu, ekran kartına bağladığımda tepki vermiyor, bende anakarta bağlı olarak kullanıyorum. Sorun nedir? olmalıydı.

İşiniz gücünüz anca laf atmak zaten. Rainbow Six Siege adlı oyuna girdiğimde nedense fps 11'e düşüyor anakarttan kullanırken görüntüyü ayar yapıp düzeltmiştim ama şimdi hdmi'dan kullanırken bu sorun ortaya çıktı nasıl düzeltebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…