i5 7400 ve GTX 1050 Ti VS R3 1300X ve GTX 1050 Ti

Ngiyeza

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Intel alacaksan Coffee Lake işlemcilere yönel, 8100 modeline bakabilirsin. Kaby Lake işlemci yerine Ryzen almak daha mantıklı, 1300X yerine 1400-1500X alman daha iyi olur 7400 modeline göre.
Bu pcler toplu oldugu icin urunde degisiklik yapmiyorlar ve sadece buradan alabiliyorum sizce hangisini secmeliyim ?

Kendin toplamaya ne dersin? İki işlemcinin performansları birbirine oldukça yakın, saf güç olarak birbirine yakın modeller. 1300X almanı öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kendin toplamaya ne dersin? İki işlemcinin performansları birbirine oldukça yakın, saf güç olarak birbirine yakın modeller. 1300X almanı öneririm.

Bu resime baktigimda 1300x almayi kararlamistim ama arkadaslarim intel i5 al daha iyi olur dediler o yuzden biraz kafam karisik oyunlarda sizce hangisiyle daha rahat edebilrm bir de dsr kullanacagim

Dosya Ekleri

• IMG_20180120_211654.jpg
    IMG_20180120_211654.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 186
Ne için 7400 daha iyi olur dediler söyler misin? Ryzen alman ileriye dönüklük açısından daha iyi, yine de tercih senin. I5 modellerinin rakipleri AMD tarafında R5 modelleridir. 7400, 1300X modelinden oyunlarda biraz daha iyi.

Önerim 1300X li sistem. Ama şöyle birşey var vatan stoklarında bu hazır sistemler yok diye biliyorum. 1300X li sistemin avantajı işlemci desteğinin 2020 ye kadar devam edeceği. Yani bütçen olduğu zaman Ryzen'in 2. Version işlemcilerini takıp kullanabilirsin. Olur olmaz anakart değiştirmene gerek kalmaz

Önerim 1300X li sistem. Ama şöyle birşey var vatan stoklarında bu hazır sistemler yok diye biliyorum. 1300X li sistemin avantajı işlemci desteğinin 2020 ye kadar devam edeceği. Yani bütçen olduğu zaman Ryzen'in 2. Version işlemcilerini takıp kullanabilirsin. Olur olmaz anakart değiştirmene gerek kalmaz
Bildigim kadariyla magaza stoklarinda yoksa ucretini odeyip geldigi zaman ariyorlar ve almamizi istiyorlar diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı