i5 7400 ve GTX 1050Ti Uyumu

lordcrashed

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar dostlar. Bu ikili bana sıkıntı yaşatır mı? 1080p'de oynayacağım, performansı nasıl olur? Sizlerin de görüşlerini almak isterim. Tavsiyeleriniz nelerdir? Ayrıca nasıl bir anakart tavsiye edersiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar dostlar. Bu ikili bana sıkıntı yaşatır mı? 1080p'de oynayacağım, performansı nasıl olur? Sizlerin de görüşlerini almak isterim. Tavsiyeleriniz nelerdir? Ayrıca nasıl bir anakart tavsiye edersiniz? Teşekkürler.
Anakart olarak B250M gayet güzel gider.Neden 7.nesil işlemci aldığınızı sorabilirmiyim?

Anakart olarak B250M gayet güzel gider.Neden 7.nesil işlemci aldığınızı sorabilirmiyim?

7. Nesil çipsetli bir işlemcinin desteği daha fazla olur

Skyle işlemciler çıktığında Haswell işlemcilere olan önem azaldı

Yeni teknolojiler geldikçe eski teknolojiye olan önem azalır

Son düzenleme:
Güncel bir sistem olsun istedim. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Ekran kartından tam verim alırsın sıkıntı çıkmaz. Anakart tavsiyesi olarak da B250, H270, chipsetli anakartlar alabilirsiniz. Bütçenizi belirtseydiniz daha iyi yardımcı olabilirdik. :)
Fiyat olarak en fazla 3.500₺ diyebilirim.

Sıkıntı ve darboğaz oluşumu söz konusu değil, rahatça kullanılabilir bir ikili. Anakart olarak B250M kullanabilirsiniz.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı