Merhaba arkadaşlar. Orta halli veya biraz daha üstün olarak toplamaya çalıştığım bir sistem var. Sistem uyumlu ve uygun mu ve fiyat konusunda daha iyi olabilecek siteler veya şahıslar var mı bunları öğrenmek istiyorum. Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ederim.
Cooler Master Seidon 240V 240mm Sıvı Soğutma Sistemi - 362,10 ₺
Asus 23,6" VP247H 1Ms Full HD HDMi Gaming Monitör - 745,64 ₺
Toplam: 5312 ₺
Sistem için ekleme/çıkarma veya düzenleme önerilerinizi ve fiyat konusunda daha yararlı olabilecek site veya şahıs konusunda bilgilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
benchmark değerleri olarak önerdiğiniz amd işlemci yüksek fakat uzun yıllardır pc ile içli dışlı olmama rağmen amd hiç ama hiç kullanmadım. açıkcası intel hep çekici geldi. intele göre amd nin ne gibi artı ve eksileri var acaba ?
ayrıca önerdiğiniz ram bellekler 3200 mhz ancak yine önerdiğiniz anakart 3200 mhz yi o.c ile destekliyor. 2933 mhz de o.c ile destekleniyor. 2666, 2400 ve 2133 mhz standart olarak destekleniyor. bu bi eksimidir? acıkcası o.c kullanmadım hiç
Tek çekirdekde intel daha iyi ama gözle görülür fark değil. Çift çekirdekte ise amd daha önde. Tek çekirdekte 3-5 fps için değmez. Amd soket desteği sağlıyor.
Tek çekirdekde intel daha iyi ama gözle görülür fark değil. Çift çekirdekte ise amd daha önde. Tek çekirdekte 3-5 fps için değmez. Amd soket desteği sağlıyor.