L2450 arkadaşımıza katılıyorum. O işlemci ve anakart seçmeniz hiç iyi bir seçim olmayacaktır. Bütçenin belirtir iseniz yardımcı olalım. macOS kurulum rehberleride forumda mevcut. Bende denedim fakat tam performans alamadım bilginize. Driverları yüklemek ayrı dert. Ben sizin yerinizde olsam o sisteme Windows kurardım derseniz ki. Windows istemiyorum. Linux türevi olan Debian tabanlı Deepin işletim sistemini denemenizi tavsiye ederim. Fakat oyun amaçlı topluyor iseniz Windows şart.
L2450 arkadaşımıza katılıyorum. O işlemci ve anakart seçmeniz hiç iyi bir seçim olmayacaktır. Bütçenin belirtir iseniz yardımcı olalım. Mac OS kurulum rehberleride forumda mevcut. Bende denedim fakat tam performans alamadım bilginize. Driverları yüklemek ayrı dert. Ben sizin yerinizde olsam o sisteme Windows kurardım derseniz ki. Windows istemiyorum. Linux türevi olan Debian tabanlı Deepin işletim sistemini denemenizi tavsiye ederim. Fakat oyun amaçlı topluyor iseniz Windows şart.
Valla hazır toplanmış alıyorum 3100 TL. Hiç de anlamam bu kasa işinden laptop kullanıcısıyım ilk defa kasa alacağım. Benchmark'lara bakarak karar verdim buna ama
Windows'ta kuracağım zaten dual yapacağım hevesimi kaçırdınız valla