I5 7400 ve GTX 1060 Sistem macOS Uyumu

cellojaan

Megapat
Makaleler
9
Yer
Beylikdüzü
Merhaba. Çok yakında bir PC toplamayı düşünüyorum. Toplayacağım PC'nin donanımları şu şekilde:

Mojave kurulamayacağını biliyorum High Sierra kurulabilir mi?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1060 6 GB alın pişman olmayın.

Sorunuzla alakasız ancak seçtiğiniz işlemciyi almamanızı öneririm. Bütçenizi belirtirseniz çok daha bir sistem toplayabilirsiniz.

L2450 arkadaşımıza katılıyorum. O işlemci ve anakart seçmeniz hiç iyi bir seçim olmayacaktır. Bütçenin belirtir iseniz yardımcı olalım. macOS kurulum rehberleride forumda mevcut. Bende denedim fakat tam performans alamadım bilginize. Driverları yüklemek ayrı dert. Ben sizin yerinizde olsam o sisteme Windows kurardım derseniz ki. Windows istemiyorum. Linux türevi olan Debian tabanlı Deepin işletim sistemini denemenizi tavsiye ederim. Fakat oyun amaçlı topluyor iseniz Windows şart.

Valla hazır toplanmış alıyorum 3100 TL. Hiç de anlamam bu kasa işinden laptop kullanıcısıyım ilk defa kasa alacağım. Benchmark'lara bakarak karar verdim buna ama
Windows'ta kuracağım zaten dual yapacağım hevesimi kaçırdınız valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…