i5 7400 ve GTX 1060 sistem toplama

Orlian

Hectopat
Bu sistem alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ssd'yi sonradan ekleyeceğim şuan ekran kartı ve işlemciden kısmak istemiyorum tüm bileşenleri ile birlikte sistem önerebilir misiniz? Tavsiye ettiğiniz f/p ürünü bir sistem var mı? Teşekkürler.

SSD yok, RX 580/480 yok (Fark etmez ama olsun.), güç kaynağı iyi değil, en büyüğü de Ryzen tabanlı değil. Alınmaz...
SSD sonra alınacak kadar önemsiz değildir. Ekran akrtı neyse SSD de odur. Bizim milleti anlamıyorum ya, her şeyi "Fepese ve performans" zannediyorlar.

Ssd elbette önemli ben sadece ssd için önemli bileşenlerden kısmak istemiyorum sonuçta sonradan ekran kartı alacak bütçe elime geçmeyecek

HUAWEI NXT-L29 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Offf offf, tamam alın "Sesedeyi sonradan.".

Ben de zaten onun için yazdım 3500 tl'lik sistem tavsiyesi almak için ekteki resim sadece alınabilir mi diye sormak içindi başlık değişti yanlış anlaşıldı sanırım sistem önerin lütfen ssd'li ssd'siz farketmez bilmiyorum o yüzden soruyorum

HUAWEI NXT-L29 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…