S
Silinen üye 164587
Ziyaretçi
- GTX 1060 3GB
- Intel I5 7400
- MSI Z270 Gamıng M3 Anakart
- Razer Deathadder Elıte ve Blackwidow Chroma v2 klavye
- 1 TB HDD 480 GB SSD
Son düzenleyen: Moderatör:
VS Serisi kronik sorunlu diyorlar. Başka bir model önerebilir misin ?650 Watt almanı öneririm klavye ve mouse o kadar bütçe ayırmışken güç kaynağıdan kısmak sistem için iyi olmaz önemli bir parça ilerde sistemi yükseltmeyi düşünürseniz değiştirmek zorunda kalmassınız.
Corsair Builder VS650 650W 80+ Power Supply
Bunu gönül rahatlığı ile alabilirsin daha önceden kullandım gayet sessiz ve sıkıntısızVS Serisi kronik sorunlu diyorlar. Başka bir model önerebilir misin ?
Bunu alacağım sanırım. Nasıl kaliteli mi ? çok uyguna buldum kaçırmak istemiyorum 600W olanını bile alabilirim hatta fakat kaliteli değilse başka bakacağımSilverStone Strider 80Plus Sertifikalı 500W Güç Kaynağı (Tek Fiyatı Buradakine bakabilirsiniz.
Silverstone kaliteli bir markadır, alabilirsin.Bunu alacağım sanırım. Nasıl kaliteli mi ? çok uyguna buldum kaçırmak istemiyorum 600W olanını bile alabilirim hatta fakat kaliteli değilse başka bakacağım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.