i5 7400 ve GTX 1070 uyumu

Fat1h.h

Kilopat
Benim şu an sahip oldugum sistemin özeti şudur:
İşlemcim: İ5 7400
Anakartım: MSI b350M mortar arctic
Ekran kartım: GTX 1050 strix 2GB
Ekran kartımın iyi olmadığını düşündüğüm için GTX 1070 ile değiştirmeyi planlıyorum darboğaz olur mu ya da bunu değil de şu ekran kartını al daha iyi olur diceğiniz bir şeyler var mı? Yardımcı olursanız cok minnettar olurum iyi akşamlar.

İkinci el alacaksanız alınabilir ama sıfır alacaksanız aynı paraya RTX 2060 alınıyor. 7400 ile bazı oyunlarda 1080P'de darboğaz yapsa da genel olarak akıcı oyun oynatır diye düşünüyorum.

Şimdi baktım da darboğaz yapıyor. 7600K ile yapmaz ya da 6600K
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki performansı beni kaç yıl götürür mesrla bf v de ne kadar fps alırım sağolun
Şimdiki kartınızın 2.25-2 katı bir FPS verir bazı oyunlarda daha da fazla. GTX 1660 ile yine BF5'de darboğaz yapabilir ama Ultra da oynarsanız darboğazı en aza indirgemiş olursunuz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı