Geçenlerde böyle bir konu paylaşmıştım:
www.technopat.net
Ve sorunun Chrome'de olduğunu sanıyordum fakat Opera kullanmama rağmen aynı sorunla karşı karşıya kaldım. Özellikle herhangi bir oyuna girdiğimde.
Misal PUBG oyun lobisinde bile Alt+Tab yapıp Opera'ya girdiğimde 5-10 saniye sonra tarayıcı kitleniyor ekran kapanıp geri geliyor ve PUBG "out of video Memory" tarzı bir hata veriyor Discord vb. uygulamalar kitlenip simsiyah oluyor. PC 1-2 dakika kullanılmaz hale geliyor daha sonra ise bu durum düzeliyor. Sadece bir tarayıcı kullandığım zaman bu sorunu yaşıyorum.
CPU: i5 7400.
GPU: GTX1050 Ti.
RAM: 8 GB DDR4.
HDD: 1TB WD10EZEX.
PSU: 500W High Power.
Bunlar ise FurMark'tan yaptığım GPU testi sonuçları.
Chrome çöküyor, ekran kapanıp geri geliyor
Google Chrome kullanıyorum eskiden bu sorun çok fazla yoktu fakat şu sıralarda çok arttı. Chrome birden çöküyor, PC kilitleniyor ve ekran kapanıp geri geliyor. Chrome.exe ve Werfault.exe diye 2 hata alıyorum. Bunun üzerine PC'ye USB bellek ile format attım. Ve aynı sorun yine karşıma çıkıyor...
Misal PUBG oyun lobisinde bile Alt+Tab yapıp Opera'ya girdiğimde 5-10 saniye sonra tarayıcı kitleniyor ekran kapanıp geri geliyor ve PUBG "out of video Memory" tarzı bir hata veriyor Discord vb. uygulamalar kitlenip simsiyah oluyor. PC 1-2 dakika kullanılmaz hale geliyor daha sonra ise bu durum düzeliyor. Sadece bir tarayıcı kullandığım zaman bu sorunu yaşıyorum.
CPU: i5 7400.
GPU: GTX1050 Ti.
RAM: 8 GB DDR4.
HDD: 1TB WD10EZEX.
PSU: 500W High Power.
Bunlar ise FurMark'tan yaptığım GPU testi sonuçları.
Son düzenleyen: Moderatör: