i5 7400 ve MSI RX 470 Sistem Toplama

Hdhdb

Hectopat
Daha fazla  
Ben bir sistem toplayacam yakında. Kafamda bunu tasarladım. Normalde işlemci ve anakart i5 6400 MSI B150M PRO VDH'dı. Ama teknobiyotikte PC sihirbazında i5 7400 ile i5 6400 ile 3'ü lira fark olduğunu gördüm ve sistemi değiştirdim. Sizce iyi mi yapmışım? Ekran kartı teknobiyotikte yoktu ben de vatanda 925 liraya gördüm 3000 lira civarı. Bide ben montaj hizmeti istiyorum. Bu hizmette neler yapıyorlar anlatabilir misiniz montalamadan başka?

Bu işlemci ile msi Z170A pro anakart ve sapphire rx470 4GB nitro+ ekran kartı nasıl olur ?

@TrancoBuscas K ibareli olmayan işlemcilere Z serisi Anakart almanın anlamı yok. RX 470 iyi tercih.
Üstad ben mimarlık bölümü öğrencisiyim eğer yarın öbürgün işlemciyi i7 ile değiştircek olursam z serisi daha iyi olmaz mı. Kusura bakma pek bilgi sahibi değilim

@TrancoBuscas İ5-İ7 K ibaresi olmayan Kaby Lake işlemcileri için Anakart olarak B250M-H270 modellerini alman yeterlidir. Skylake İ5-İ7 K ibaresiz işlemciler içinde B150-H170 almak yeterli. OC edilen Kaby Lake ve Skylake işlemciler içinde Z270-Z170 Anakart modellerine bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…