BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.693 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2017 #11 B-H-Z 200 yongalı Anakartları alırsan gelecek yıllarda çıkacak Cannonlake işlemcilerle de uyumlu olacaklar büyük ihtimal.
B-H-Z 200 yongalı Anakartları alırsan gelecek yıllarda çıkacak Cannonlake işlemcilerle de uyumlu olacaklar büyük ihtimal.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.693 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2017 #13 @Silinen üye 100 serisi desteklemez, İntel kullanıcıyı bu kadar takacak bir firma değil.
E Eden Dust Ziyaretçi 15 Mart 2017 #14 BERWAR dedi: @Silinen üye 100 serisi desteklemez, İntel kullanıcıyı bu kadar takacak bir firma değil. Genişletmek için tıkla... AMD'ye geçiyorum o zaman böyle yapacaksa... Hem kazıklıyor hem de uzun ömürlü yapmıyor platformu. AMD'ye baksın utansın...
BERWAR dedi: @Silinen üye 100 serisi desteklemez, İntel kullanıcıyı bu kadar takacak bir firma değil. Genişletmek için tıkla... AMD'ye geçiyorum o zaman böyle yapacaksa... Hem kazıklıyor hem de uzun ömürlü yapmıyor platformu. AMD'ye baksın utansın...
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.693 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2017 #15 5-6 yıl piyasada rakipsiz kalırsa böyle yapar tabii. Sen Skylake ve Kaby Lake işlemci orta ve tepe modellerini alırsan da Cannonlake işlemcileri düşünmene gerek kalmaz.
5-6 yıl piyasada rakipsiz kalırsa böyle yapar tabii. Sen Skylake ve Kaby Lake işlemci orta ve tepe modellerini alırsan da Cannonlake işlemcileri düşünmene gerek kalmaz.
TrancoBuscas Kilopat Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2017 #16 Üstadlar hazır siz konusunu açmışken intel bir sistem yerine 1 ay kadar daha bekleyip ryzen 5 bir sistem almamı tavsiye edermisiniz
Üstadlar hazır siz konusunu açmışken intel bir sistem yerine 1 ay kadar daha bekleyip ryzen 5 bir sistem almamı tavsiye edermisiniz
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.693 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2017 #17 @TrancoBuscas R5-R3 beklersen işine gelir, beklemeni öneriyorum.
TrancoBuscas Kilopat Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2017 #18 BERWAR dedi: @TrancoBuscas R5-R3 beklersen işine gelir, beklemeni öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Haklısın üstat beklemek daha mantıkı
BERWAR dedi: @TrancoBuscas R5-R3 beklersen işine gelir, beklemeni öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Haklısın üstat beklemek daha mantıkı