i5 7400 ve RTX 2060 Performansı

gizlikent42

Centipat
Arkadaşlar H110M-K anakart, ı5-7400 işlemcili bilgisayarıma MSI GeForce RTX 2060 Aero ITX OC 6 GB ekran kartı satın aldım sizce bu sistem darboğaz yapar mı ya da ani FPS düşmesilarla karşılaşır mıyım? Hata etmiş olabilir miyim bu ekran kartını satın almış olarak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyununa göre yer yer darboğazlar yaşanabilir. Bu işlemci ve kart ile oyun oynanmaz, darboğazdan geçilmez diye bir durum yok. Evet darboğaz olur fakat oynayacağınız oyunlara da bağlı. Almışsınız, kullanın ve deneyimleyin. Zamanla bütçenize göre işlemci yükseltmesi de yaparsınız. Keşke bu tür konuları ürünleri almadan önce açsanız.
Oyununa göre yer yer darboğazlar yaşanabilir. Bu işlemci ve kart ile oyun oynanmaz, darboğazdan geçilmez diye bir durum yok. Evet darboğaz olur fakat oynayacağınız oyunlara da bağlı. Almışsınız, kullanın ve deneyimleyin. Zamanla bütçenize göre işlemci yükseltmesi de yaparsınız. Keşke bu tür konuları ürünleri almadan önce açsanız.

Çözüm
Oynayacağım oyunlar standart belli aslında. PUBG, CS GO. GTA 5. O kadar güçlü bir oyun oynamayacağım teşekkürler bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pubg de deli işlemci kullanıyor, güncel ayarlarda doku yüksek diğerleri düşükte aşırı drop yemeye başladım. i5 7400 + 1060 kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…