i5 7400 ve RX 480 Sistem Toplama

Ben monitör olarak Viewsonic VX2257 öneririm. Hem Freesync var hem de 75hz ama bütçeni aşıyorsa sen bilirsin.

Bence Viewsonic VX2257 yerine AOC G2260VWQ6 almalısın. Ben kullanıyorum memnunum ve kutunun içinden DP kablosu çıkıyor. Yani almaya uğraşmayacaksın. (VX2257 monitörü kötüleme gibi bir amacım yok)

Herkese teşekkürler, Çok güzel sistemler önermişsiniz fakat benim iş bidahaki aya kaldı :/ o zaman geldiğinde tekrar sizlere soracağım...

Bence Viewsonic VX2257 yerine AOC G2260VWQ6 almalısın. Ben kullanıyorum memnunum ve kutunun içinden DP kablosu çıkıyor. Yani almaya uğraşmayacaksın. (VX2257 monitörü kötüleme gibi bir amacım yok)
Nereden aldınız? Ben hepsiburada.com'dan baktığımda kutu içeriğinde displayport kablo yazmıyordu.

" displayport " şeklinde yazdığınız için ceza alabilirsiniz. DisplayPort olarak yazılıyor. Ben bilgisayarcıdan aldım. O da toptancıdan almış. Kutu içeriğinde DisplayPort yazmaması önemli değil. Bizzat kendim gördüm. İçinden HDMI, DVI ve DP kablosu çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…