Anladım. Sonuçta ailenden uzaktasın. Zor olduğunu hissedebiliyorum buradan. Alışman lazım artık yani. Bende Letgo'dan 8GB RAM'i sattım. Letgo'dan baya iyi gidiyor ürünler. Eski ürünün varsa koymanı tavsiye ederim hocam.
Hocam peki işlemci minimum ne olmalı gtx 1080 den tam performans alabilmek için ? Yada şöyle sorayım, diğer bileşenlerden değiştirmem gereken parçalar var mı?
Hocam peki işlemci minimum ne olmalı gtx 1080 den tam performans alabilmek için ? Yada şöyle sorayım, diğer bileşenlerden değiştirmem gereken parçalar var mı?
Anakartın İntel uyumlu olduğu için İ7 6700-7700 almalısın. Onu geçtim bu kart 1080P'de tam performanslı çalışmıyor. 2K monitör alacaksın birde. Hiç bulaşma bu işe. Kendim biliyorum çok gereksiz yere uğraştırıyor. Sisteminde bir sıkıntı yoksa yetiyorsa sana kullan.
Anladım. Sonuçta ailenden uzaktasın. Zor olduğunu hissedebiliyorum buradan. Alışman lazım artık yani. Bende Letgo'dan 8GB RAM'i sattım. Letgo'dan baya iyi gidiyor ürünler. Eski ürünün varsa koymanı tavsiye ederim hocam.
2K monitörün olsaydı İ5 7500 yeterli gelirdi. GTX 1080 almana gerek yok. Fazla para harcaman lazım geçmen için. DSR'de kullanabilirsin ama görüntüsü gerçek 2K-4K gibi değildir.
@Janissary Anket yaptığın soruya ne oldu, yorumları o konuya at.
2K monitörün olsaydı İ5 7500 yeterli gelirdi. GTX 1080 almana gerek yok. Fazla para harcaman lazım geçmen için. DSR'de kullanabilirsin ama görüntüsü gerçek 2K-4K gibi değildir.
@Janissary Anket yaptığın soruya ne oldu, yorumları o konuya at.
Hocam arkadaş isterse alsın da, yalnız şunu belirteyim performansın iyi olup durduk yere para harcayıp, sonra pişman olursan o çok kötü oluyor işte. Bir tane alacağın parça sistemin stabilitesini bozabiliyor.