i5 7400 ve RX 550 FPS düşmesi

• Konuyu başlatan Gixy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 782

Gixy

Decapat
i5 7400 ve RX 550 ( ASUS 2 GB modeli ) ekran kartım var, ancak GTA San Andreas bile oynarken fareyi sağa-sola çevirdiğim zaman FPS'im anlık olarak 1'e kadar düşüyor ve oyunlardan git gide soğumaya başlıyorum. 8 GB DDR4 RAM var bunlarda sorun olduğunu düşünmüyorum. Ek olarak FiveM'e girdiğimde kaplamalar çok geç yükleniyor ve arada map yok olup boşluklarda kaybolabiliyorum, bir iki gün önce bu sorunu NFS 2016'da da gördüm. Kaplamaların HD halleri çok geç yüklenmekte bir çok kişi bunun internet hızından kaynaklandığı söyledi ancak anlık olarak 3.5 Mbps ile indirme yapabiliyorum.

Çözüm yolu arıyorum, şimdiden teşekkürler.

Ek; SSD'ye sahip değilim. 500 GB hard disk var.

Son düzenleyen: Moderatör:
2133 MHz RAM.

Toshiba hard disk, aldığım Crystal yazılım değerleri;
Ek: Windows C diskine kurulu ve C'nin yazma-okuma değerleri çok düşük SSD alana kadar E: diskine Windows kurmam performansa etki eder mi?

Disk sonuçlarını atmışsınız, güzel sayılabilecek sonuçlar. Ancak, Windows'ta aynı diske kurulu olduğundan siz oyun oynarken ek olarak Windows'ta diske yük bindiriyor.

Şimdi fark ettim ki RAM kullanımı çok yükseklerde, bunu azaltmak için alternatif programlar, olanların performansını kısmaya çalışıyorum. Sadece Opera ( youtube arkadan açık ), Discord açıkken %54-55 bandında değişen RAM kullanımı var. Bunu azaltmam için bir fikriniz var mı?
Bugün SSD aldım, 120 GB Hi-Level sadece windowsu kurdum, ek Sata kablosuyla eski hard diskimi bağladığım halde muazzam bir performans artışı oldu. Bu konuyu sonradan göz atacak arkadaşlara tek tavsiyem SSD hayattır arkadaşlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…