i5 7400 ve Rx480 sistem toplama

Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem uyumludur, RAM'ler alınabilir.
Corsair modelide uygundur, benim tercihim her zaman Hyperx Fury'dir.

Sistemin güzel. Bütçen ne kadar?
Alternatif:

Ara Toplam2.891,21 TL
Toplam KDV520,42 TL
Sepet Toplam Fiyatı3.411,63 TL
[TBODY] [/TBODY]

Ekran kartı kasa ve psu yu aldım. Geri kalanlarıda tamamlayacağım. Bütçe olarak 4 bin tl olarak düşünüyorum maksimum monitör dahil değil sadece kasa.

Aklımdayken sormak istiyorum, Kasa ve Güç kaynağını ayrı ayrı almak daha mı iyi ? Bazıları öyle diyor da bir fark var mı ? Kasa içerisinde bulunan Güç kaynakları 80Plus mu ? aklımda trilyonlarca soru

@Silinen üye Kaliteli markaların kasalarının güç kaynakları genel de sertifikalı PSU'lardır. İstersen iki bileşeni de farklı alabilirsin, kullanıcıya bağlı bir durum. Ayrı ayrı almak istersen de alabilirsin. Ayrı ayrı almak daha iyidir diye bir durum yok, harici PSU alırken kalitesiz marka olan ürünlerden alırsan ayrı ayrı daha iyidir söylemi hava da kalır.

Mesela bir kasa içerisinde sadece o güç kaynağının kaç W olduğu yazıyor. Onun kalitesini, markasını nereden bileceğiz peki ?

@Silinen üye Kaliteli güç kaynakları hem verimlilik hem de +12V kanalından verdikleri yüksek güç oranlarıyla kalitesiz markalardan ayrılır. Güç kaynakların da kendi aralarında sertifikaları var. Örneğin +80, +80 Plus Bronze, Silver, Gold, Platium gibi sertifikaları gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…