Kısa süre önce bi sitem sormuştum fakat üstüne biraz daha ekleyip bu sistemi yapmaya karar verdim bileşenler uyumlu mudur ? Gözden kaçırdığım bir eksik veya uyumsuzluk var mıdır ? Özellikle RAM konusunda çok kararsızım. Tavsiyeleriniz varsa lütfen söyleyin. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Aklımdayken sormak istiyorum, Kasa ve Güç kaynağını ayrı ayrı almak daha mı iyi ? Bazıları öyle diyor da bir fark var mı ? Kasa içerisinde bulunan Güç kaynakları 80Plus mu ? aklımda trilyonlarca soru
@Silinen üye Kaliteli markaların kasalarının güç kaynakları genel de sertifikalı PSU'lardır. İstersen iki bileşeni de farklı alabilirsin, kullanıcıya bağlı bir durum. Ayrı ayrı almak istersen de alabilirsin. Ayrı ayrı almak daha iyidir diye bir durum yok, harici PSU alırken kalitesiz marka olan ürünlerden alırsan ayrı ayrı daha iyidir söylemi hava da kalır.
@Silinen üye Kaliteli markaların kasalarının güç kaynakları genel de sertifikalı PSU'lardır. İstersen iki bileşeni de farklı alabilirsin, kullanıcıya bağlı bir durum. Ayrı ayrı almak istersen de alabilirsin. Ayrı ayrı almak daha iyidir diye bir durum yok, harici PSU alırken kalitesiz marka olan ürünlerden alırsan ayrı ayrı daha iyidir söylemi hava da kalır.
@Silinen üye Sitelerde ürün etiketinin alt kısımlarında kasa ve PSU ile ilgili bilgiler genel de yazar, PSU'nun +12V kanalından ne kadar güç verdiği önemli bir faktör, bu kısma dikkat etmelisin.
@Silinen üye Sitelerde ürün etiketinin alt kısımlarında kasa ve PSU ile ilgili bilgiler genel de yazar, PSU'nun +12V kanalından ne kadar güç verdiği önemli bir faktör, bu kısma dikkat etmelisin.
@Silinen üye Kaliteli güç kaynakları hem verimlilik hem de +12V kanalından verdikleri yüksek güç oranlarıyla kalitesiz markalardan ayrılır. Güç kaynakların da kendi aralarında sertifikaları var. Örneğin +80, +80 Plus Bronze, Silver, Gold, Platium gibi sertifikaları gibi.