i5 7400 vs Ryzen 3 1300X Hazır Sistem Alınıt mı?

İntel sistem sanki daha mantıklı. 16 Gb bellek var üzerinde. Diğerinde 8 Gb. Şuan 8 Gb bellek fiyatı 500 TL civarı. O fiyata zaten istediğin monitörü alırsın 1080p 60 Hz olarak. Ben olsam İntel olanı alırdım.
Ancak şöyle bir şey de var. Tek tek toplamaya kalksan ne kadar tutuyor. Birde ona bak. Eğer hazır sistem daha ucuz ise (parçaları Asus toplamışlar bence iyi) alabilirsin.

Hepsi Burada, GittiGidiyor gibi sitelerden bilgisayar almak yerine Sinerji,İtopya gibi sitelerden bilgisayar alın bence.
Daha mantıklı olabilir ancak taksit imkanları iyi değil en fazla 6 ay yapıyorlar.
İntel sistem sanki daha mantıklı. 16 Gb bellek var üzerinde. Diğerinde 8 Gb. Şuan 8 Gb bellek fiyatı 500 TL civarı. O fiyata zaten istediğin monitörü alırsın 1080p 60 Hz olarak. Ben olsam İntel olanı alırdım.
Ancak şöyle bir şey de var. Tek tek toplamaya kalksan ne kadar tutuyor. Birde ona bak. Eğer hazır sistem daha ucuz ise (parçaları Asus toplamışlar bence iyi) alabilirsin.
Kardeşim öncelikle teşekkür ederim yorumun için . Gerçekten alınabilir mi sence pek iyi değilim bu konuda ve pişmanlık yaşamak istemiyorum. Hani Pugb , GTA 5 gibi oyunları oynatır mı sence ? Bide sisteme göre fiyat biraz düşük değil mi 1050Ti , 16GB ram VB.

Tek kelimeyle alınmaz. Bütçenizi belirterek yeni bir konu açın yardımcı olalım.
Bütçem 3000-4000 arası bir oyun bilgisayarı almak.Birde neden alınmaz ?
1. Linkteki PC' nin RAM' i 16 ciguli olmasından dolayı almak daha mantıklı.
Sizce almak mantıklı olur mu ? İstediğim oyunları oynatır mı ? Veya bu siteden 3000-4000 arasınde önerebileceğiniz bir sistem var mı ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı