i5 7400 vs Ryzen 5 1400 sistem toplama

Kablosus Ağ adaptörü hangi marka olmalı ?

• Asus

Oy: 1 50,0%
  • Dark

Oy: 1 50,0%

• Oy verenlerin toplamı
    2
  • Anket kapandı .

Yağız Dikmen

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bütçem en fazla 3400 TL. Kendi çapımda iki sistem topladım. Yalnız sistemlerde kasa ve PSU koymadım. Bunun sebebi, Dark Dragon kasasına sahip olmam. Bu yüzden kasaya ihtiyacım yok. Ayrıca bu fiyata monitör dahil değil onu da belirteyim. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
I5 sistem :

R5 sistem :

Not : Bir de arkadaşlar 400 TL'de monitör bütçem var. Ona da bir el atarsanız sevinirim.

İşlemciyi kesinlikle Ryzen yapmalısınız. Ekran kartı seçimini RX580'den yana yapmanızı öneririm.
Hocam öneriniz için teşekkürler. O zaman işlemci Ryzen. Ama ekran kartı olarak neden RX580 seçmeliyim? Ben bu zamana kadar hep Nvidia kullandım. Şimdi AMD biraz yabancı olduğu için Nvidia seçtim.

Hocam öneriniz için teşekkürler. O zaman işlemci Ryzen. Ama ekran kartı olarak neden RX580 seçmeliyim? Ben bu zamana kadar hep Nvidia kullandım. Şimdi AMD biraz yabancı olduğu için Nvidia seçtim.
Hocam 580 daha geleceğe yöneliktir. DX12 performansı mükemmel. AMD eski AMD değildir. Gözünüzü kırpmadan 580 alın.

Hocam 580 daha geleceğe yöneliktir. DX12 performansı mükemmel. AMD eski AMD değildir. Gözünüzü kırpmadan 580 alın.
Hocam o zaman ekran kartı işini de çözdük. Şimdi monitör ve wireless adaptörü kaldı. Bir öneriniz var mı bu konuda?

Hocam o zaman ekran kartı işini de çözdük. Şimdi monitör ve wireless adaptörü kaldı. Bir öneriniz var mı bu konuda?
Monitör alırken 1080p ve FreeSync destekli olmasına dikkat edin, gecikme süresini alabileceğiniz kadar az olan bir monitör seçin.
Adaptör hakkında tecrübeliyim ancak yine de çok fazla bilgi sahibi değilim. Arkadaşların önerilerini bekleyin.

Hocam dediğim gibi en fazla bütçem 400 TL. Bu yüzden FreeSync değil de normal bir monitör bakıyorum.
Adaptör hakkında daha önceden de bir konu açmıştım. Orada ki arkadaşlar Asus önermişler idi. Sanırım adaptörü Asus alacağım. Yardımınız için yeniden teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…