i5-7400 yerine işlemci ve anakart önerisi

Bütçe
5000

csefacan

Decapat
Daha fazla  
i5-7400 işlemcim artık ekran kartımı -GTX 1060 6 GB- beslemediği için, sürekli oyunlarda %100 kullanımda olduğı ve boşta %20'de çalıştığı için değiştirmek istiyorum.
Şu anda düşündüğüm kombinasyonlar:

İşlemci tarafında R5 5600 veya R5 5500.
Anakart tarafında ASUS TUF Gaming A520M-Plus - ASUS Prime A520M-A - ASUS Prime B550M-K

Sizin de tavsiyelerinizi alarak hareket etmek istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir? Yukarıdakilere ek seçeneklerde sunabilirsiniz. Sizce hangilerini almalıyım? Dipnot: Yenisini alacağım için elimdeki i5-7400 işlemci ve B250M Pro-VDH anakart boşa düşecek, bunları satmak istiyorum. Tavsiye ettiğini satış fiyatı nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu anakartı tavsiye etmenizin sebebi nedir, benim attığıklarımdan aşağı ya da yukarı kalan yerleri nelerdir?

A520 anakartlara karşı konuşmaya gerek yok zaten. B550M-K'den VRM ve soğutma bloğu olarak ön de.

DS3H daha mı iyi paylaştığım diğer anakartlara göre? Ayrıca elimdeki işlemci ve anakart için tavsiye ettiğiniz satış fiyatı nedir?

Ben olsam İntel 12400f+H610M yapardım sistemi. İleriye dönük ve ucu açık soket hem. Ve daha güçlü bir işlemci.

7400+b250m fiyatı ise tahmini olarak 1750-2000 TL arasına satabilirsiniz ikinci elde. Aşağı yukarı değişir, pazarlık falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…