HDTune ile bir SSD'yi test edin, ekran görüntüsünü gönderin. Marka, model isminide belirtin ayrıca.Merhaba. Yaklaşık 2 hafta önce arkadaşımdan bilgisayar aldım ilk hafta gerçekten muazzam hızlıydı iyi performans veriyordu. Sıfırladım içine oyunlar kurdum testlerimi yaptım gayet iyi çalışıyordu.
Buraya kadar her şey iyiydi 2 gün önce bilgisayarı açtığımda Valorant'ı açtım oyun normalde 100 FPS vs verirken 30 üstüne cıkmamaya başladı. Bende bu durum işlemcidendir diye düşünüyordum çünkü zaten işlemci tabanlı oyun. Fakat dün gece girdiğimde Riot Games clientide kasmaya başladı, aynı zamanda hemen hemen her oyunda 30FPS üstü çıkamıyordum Minecraft bile 40FPS veriyordu. Bende driver güncellemeleri vs yaptım çözüme ulaşamayınca sıfırlama işlemi yaptım fakat sorun hala devam ediyor ana ekranda herhangi bir uygulama açtığımda kasmaya başlıyor. Ne yapabilirim?
Sistemim.
Intel i5 750.
MSI GTX 1050 Ti 4 GB.
16 GB RAM.
Windows 10 Pro.
Anakart: Turbox h55.
Suan temiz kurulum yapıyor bitince hemen göndereyimHDTune ile bir SSD'yi test edin, ekran görüntüsünü gönderin. Marka, model isminide belirtin ayrıca.
Merhaba. Yaklaşık 2 hafta önce arkadaşımdan bilgisayar aldım ilk hafta gerçekten muazzam hızlıydı iyi performans veriyordu. Sıfırladım içine oyunlar kurdum testlerimi yaptım gayet iyi çalışıyordu.
Buraya kadar her şey iyiydi 2 gün önce bilgisayarı açtığımda Valorant'ı açtım oyun normalde 100 FPS vs verirken 30 üstüne cıkmamaya başladı. Bende bu durum işlemcidendir diye düşünüyordum çünkü zaten işlemci tabanlı oyun. Fakat dün gece girdiğimde Riot Games clientide kasmaya başladı, aynı zamanda hemen hemen her oyunda 30FPS üstü çıkamıyordum Minecraft bile 40FPS veriyordu. Bende driver güncellemeleri vs yaptım çözüme ulaşamayınca sıfırlama işlemi yaptım fakat sorun hala devam ediyor ana ekranda herhangi bir uygulama açtığımda kasmaya başlıyor. Ne yapabilirim?
Sistemim.
Intel i5 750.
MSI GTX 1050 Ti 4 GB.
16 GB RAM.
Windows 10 Pro.
Anakart: Turbox h55.
Trojan temiz kurulumda gitmesi gerekmez mi nasıl kurtulurum. Birde evet elime para geçince direk değiştireceğim eski kalıyorHocam trojan yemiş olabilirsiniz ayrıca acilen işlemcinizi ve anakartınızı değiştirin alacağınız performansın 3/1'ini alıyorsunuz.
Tamamdır teşekkür ederimMalwarebytes ile tarama yapın zaten trojan varsa bulacaktır ona rağmen geçmiyorsa ve PC'de önemli dosyalarınız yoksa format atabilirsiniz.
HD tune ile bir SSD'yi test edin, ekran görüntüsünü gönderin. Marka, model ismini de belirtin ayrıca.
Resimleri iletiyorumTamamdır teşekkür ederim
HDD: ST500DM002-1BD14
SSD: Modeli bulamadım uygulama üzerinde de görünmüyor.
Test sonuçlarını hızlı resim üzerine yüklemem gerekiyor.
ERROR Scan testide yaparmısınız?Tamamdır teşekkür ederim
HDD: ST500DM002-1BD14
SSD: Modeli bulamadım uygulama üzerinde de görünmüyor.
Test sonuçlarını hızlı resim üzerine yüklemem gerekiyor.
Error scan testide yapar mısınız?
Tabii buyurun.
SSD'niz temiz, genede CrystalDiskInfo kısmında error kısımları var, en alt kısmı atma olasılığınız var mı?Tabii buyurun.
Eklemek istiyorum: Cristaldiskinfo üzerinde test ettiğimde disk sağlıklarının iyi olduğu çıktı.