CPU: i5 750 2.67 GHz 4 çekirdek
GPU: ATI Radeon HD 4650
RAM: 8 GB 2+2+4
Anakart: P55M-UD2.
Bu sistem özellikli bir bilgisayara ekran kartı almayı planlıyorum. En fazla bütçem 1000 TL.
Bazı oyunlarda DirectX 10-11 hatası veriyor, o yüzden ekran kartını değiştiriyorum.
Güzel bir tavsiyede bulunursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Asus GT 1030 Phoenix PH-GT1030-O2G 64 Bit GDDR5 2 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI RX 550 2GT LP OC 128 Bit GDDR5 2 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI GT 1030 AERO ITX 2G OC 64 Bit GDDR5 2 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI RX 550 2GT LP OC 128 Bit GDDR5 2 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI GT 1030 AERO ITX 2G OC 64 Bit GDDR5 2 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Hocam MSI markasının RX550 modeli en berbat modeliymiş bir konuda abimiz rehber yapmıştı, MSİ yerine Sapphire gibi markalar önermek daha iyi olur.
Ayrıca çift fanlı diye seçtiyseniz RX550'nin en fazla yapacağı derece 60 diye biliyorum gereksiz olur.