ProTr Kilopat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 499 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #1 Öncelikle selamlar, işlemcime OC yapacağım ancak anakartım da bir sorun var. BIOS'ta OC seçenegi yok veya ben bulamadım. Bu işlemi BIOS'a girmeden yapabilir miyim, bir program ile program varsa da ismini verir misiniz? Anakart: Quadro H55.
Öncelikle selamlar, işlemcime OC yapacağım ancak anakartım da bir sorun var. BIOS'ta OC seçenegi yok veya ben bulamadım. Bu işlemi BIOS'a girmeden yapabilir miyim, bir program ile program varsa da ismini verir misiniz? Anakart: Quadro H55.
osmankrcr72 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 1.873 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #2 Overclock yapamazsınız. K ibaresi bulunması lazım işlemcide. Artı -2 Eksi
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 22 Kasım 2020 #3 Hayır yapamazsınız. Artı 0 Eksi
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.250 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #4 Overclock desteklemiyor işlemciniz. Artı 0 Eksi
Ülker Çikolatalı Gofret Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 6 Yer Full Bridge Rectifier 22 Kasım 2020 #5 osmankrcr72 dedi: Overclock yapamazsınız. K ibaresi bulunması lazım işlemcide. Genişletmek için tıkla... Hocam SetFSB programı ile K ibaresi olmayan işlemciye yapıyorlardı Youtube da. Artı 0 Eksi
osmankrcr72 dedi: Overclock yapamazsınız. K ibaresi bulunması lazım işlemcide. Genişletmek için tıkla... Hocam SetFSB programı ile K ibaresi olmayan işlemciye yapıyorlardı Youtube da.
F FurkanBos Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.246 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Kasım 2020 #6 Daha işlemciyi Turbo frekansını bilinmeden OC yapılamaz diyorlar. Gidin bir internetten araştırın. Yapılıyor muymuş? osmankrcr72 dedi: Overclock yapamazsınız. K ibaresi bulunması lazım işlemcide. Genişletmek için tıkla... K ibaresi yoktu o zamanlarda. Bu işlemci overclock yapılıyor zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
Daha işlemciyi Turbo frekansını bilinmeden OC yapılamaz diyorlar. Gidin bir internetten araştırın. Yapılıyor muymuş? osmankrcr72 dedi: Overclock yapamazsınız. K ibaresi bulunması lazım işlemcide. Genişletmek için tıkla... K ibaresi yoktu o zamanlarda. Bu işlemci overclock yapılıyor zaten.
KS KS ProTr Kilopat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 499 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #7 YouTube'da araştırdıgımda karşıma çıkıyor adamlar çatır çatır OC yapıyor sanırsam anakartım desteklemiyor. Artı 0 Eksi
YouTube'da araştırdıgımda karşıma çıkıyor adamlar çatır çatır OC yapıyor sanırsam anakartım desteklemiyor.
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 22 Kasım 2020 #8 FurkanBos dedi: Puhahahaha. Daha işlemciyi Turbo frekansını bilinmeden OC yapılamaz diyorlar. Gidin bir internetten araştırın. Yapılıyor muymuş? K ibaresi yoktu o zamanlarda. Bu işlemci overlock yapılıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Anakart desteklemiyor dostum. Artı 0 Eksi
FurkanBos dedi: Puhahahaha. Daha işlemciyi Turbo frekansını bilinmeden OC yapılamaz diyorlar. Gidin bir internetten araştırın. Yapılıyor muymuş? K ibaresi yoktu o zamanlarda. Bu işlemci overlock yapılıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Anakart desteklemiyor dostum.
F FurkanBos Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.246 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Kasım 2020 #9 ProTr dedi: YouTube'da araştırdıgımda karşıma çıkıyor adamlar çatır çatır OC yapıyor sanırsam anakartım desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Xeon 3440 işlemci OC için gayet ideal anakart. Artı 0 Eksi
ProTr dedi: YouTube'da araştırdıgımda karşıma çıkıyor adamlar çatır çatır OC yapıyor sanırsam anakartım desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Xeon 3440 işlemci OC için gayet ideal anakart.
KS KS ProTr Kilopat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 499 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #10 Tamamdır teşekkürler yardımlarınız için. Artı 0 Eksi