ProTr Kilopat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 499 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #1 Öncelikle selamlar, işlemcime OC yapacağım ancak anakartım da bir sorun var. BIOS'ta OC seçenegi yok veya ben bulamadım. Bu işlemi BIOS'a girmeden yapabilir miyim, bir program ile program varsa da ismini verir misiniz? Anakart: Quadro H55.
Öncelikle selamlar, işlemcime OC yapacağım ancak anakartım da bir sorun var. BIOS'ta OC seçenegi yok veya ben bulamadım. Bu işlemi BIOS'a girmeden yapabilir miyim, bir program ile program varsa da ismini verir misiniz? Anakart: Quadro H55.
F FurkanBos Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.246 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Kasım 2020 #11 aa12 dedi: Anakart desteklemiyor dostum. Genişletmek için tıkla... Neden işlemci için OC desteklemiyor dedin? Çok komiksiniz cidden. ProTr dedi: Tamamdır teşekkürler yardımlarınız için. Genişletmek için tıkla... Yapılabiliyor olması gerek. Bir yeri gözden kaçırmış olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
aa12 dedi: Anakart desteklemiyor dostum. Genişletmek için tıkla... Neden işlemci için OC desteklemiyor dedin? Çok komiksiniz cidden. ProTr dedi: Tamamdır teşekkürler yardımlarınız için. Genişletmek için tıkla... Yapılabiliyor olması gerek. Bir yeri gözden kaçırmış olabilirsiniz.
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 22 Kasım 2020 #12 FurkanBos dedi: Neden işlemci için OC desteklemiyor dedin? Çok komiksiniz cidden. Yapılabiliyor olması gerek. Bir yeri gözden kaçırmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben öyle birşey demedim. Zaten kendimde pentiumu overclockladım. Artı 0 Eksi
FurkanBos dedi: Neden işlemci için OC desteklemiyor dedin? Çok komiksiniz cidden. Yapılabiliyor olması gerek. Bir yeri gözden kaçırmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben öyle birşey demedim. Zaten kendimde pentiumu overclockladım.
F FurkanBos Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.246 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Kasım 2020 #13 aa12 dedi: Ben öyle birşey demedim. Zaten kendimde pentiumu overclockladım. Genişletmek için tıkla... Karıştırdım sanırım. Sanırsam bu anakart modeli desteklemiyor. Artı 0 Eksi
aa12 dedi: Ben öyle birşey demedim. Zaten kendimde pentiumu overclockladım. Genişletmek için tıkla... Karıştırdım sanırım. Sanırsam bu anakart modeli desteklemiyor.
KS KS ProTr Kilopat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 499 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #14 Setfsb nasıl kullanılıyor? Artı 0 Eksi
Ülker Çikolatalı Gofret Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 6 Yer Full Bridge Rectifier 22 Kasım 2020 #15 ProTr dedi: Setfsb nasıl kullanılıyor? Genişletmek için tıkla... Ben de tam bilmiyorum hocam. İnternetten bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
ProTr dedi: Setfsb nasıl kullanılıyor? Genişletmek için tıkla... Ben de tam bilmiyorum hocam. İnternetten bakabilirsiniz.